Újabb világméretű szentségimádásra hívnak Krisztus Király főünnepének előestéjén

Az egyórás szentségimádásra november 24-én, szombaton kerül sor, a 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve.

A szervezők célja, hogy együtt dicsőítsék az Oltáriszentségben jelen lévő Jézust szerte a világon és meghaladják a 2017-es szentségimádási lánc létszámát, amikor is harmincezren imádkoztak 18 országban, 840 helyszínen.

A szervezők mindenkinek felhívják a figyelmét, hogy ha csatlakozni szeretne, keressen olyan helyet a honlap térképén, ahol már van szentségimádás és november 24-én. A Kongresszus honlapján is van lehetőség előre jelezni a részvételt.

Ha valakinek nincs a környékén szentségimádási lehetőség, akkor a helyi templomban, iskola- vagy kórházkápolnában, szerzetesi közösségben szervezhet a helyi plébánossal, templomigazgatóval, szerzetesi elöljáróval egyeztetve szentségimádást.

Imádkozhatnak a hívek a kihelyezett Oltáriszentség előtt csendben, elmélkedve, hagyományos módon, énekelve, dicsőítve, gyerekekkel, fiatalokkal, családokkal, idősekkel. Be lehet vonni zenészeket, imacsoportokat, Rózsafüzér Társulatokat, közösségeket, iskolákat és mindenkit, aki szívesen tölt egy órát a mindenség Urával.

Fontos, hogy a kezdeményezők minden résztvevőt regisztráljanak, ugyanis így válik láthatóvá, hogy sikerült-e elérni a 30000 főt.

A teljes felhívás itt értető el!

Iratkozzon fel hírlevelünkre