Jótékonysági koncert szíriai keresztyénekért

A keresztény körökben rendkívül népszerű Pintér Béla lép fel azon a jótékonysági koncerten, amelyen szíriai keresztyén családoknak és árván maradt gyermekeket befogadóknak gyűjtenek adományokat október 7.-én, vasárnap délután.

 

 

“Kiálts minden ártatlanért!” címmel rendeznek jótékonysági koncertet október 7.-én, vasárnap, 16 órai kezdettel a szigetszentmiklósi baptista templomban. Az eseményen a népszerű keresztény előadó, Pintér Béla lép fel, a befolyt összeget pedig szíriai keresztyén családoknak és árván maradt gyermekeket befogadóknak ajánlja fel a szervező “Szeretet, ami szívtől szívig ér” mozgalom.

A helyszíni adományokon túl lehetőség nyílik arra is, hogy banki átutalással segítsünk a rászorulókon. Ebben az esetben az Igemag Alapítvány számlaszámára utalhatjuk át adományunkat a 12010116-01340312-00200008 számra. 

A mozgalom meghívójában úgy fogalmaz: “Engedjük, hogy az igazi szeretet munkálkodjon szíveinkben. Megtapasztaljuk, hogy eltűnik a földrajzi távolság és tudni fogjuk, mi a teendőnk. Mert Isten a szeretet!”.

Részletek olvashatók a rendezvény Facebook-oldalán

Iratkozzon fel hírlevelünkre