Támogatja a genderszak megszüntetését a CitizenGO

Támogató petíciót indított a CitizenGO a genderképzés magyarországi megszüntetése kapcsán, kifejtve: a szervezet egyetért a kormány álláspontjával. A Kásler Miklósnak és Trócsányi Lászlónak címzett levelükben tíz szélsőséges példát sorolnak fel a gender támogatóinak túlkapásaiból.

Támogatom a gender szakok megszűnését címmel indított petíciót a CitizenGO magyarországi szervezete. A petíció megfogalmazói szerint “a gender szakok annak a tudatos szemléletformálásnak a részei, amely célja elmosni a nemek közti határokat, így lerombolva az egyén identitását”.

A petíció oldalán tíz olyan esetet soroltak fel, amelyek a gender-gondolatiság szélsőséges eseteit mutatják be a világ különböző pontjairól. Ezek között olvasható a kanadai Ontario tartomány döntése, melynek értelmében 2017-től kiemelhetik azokat a gyermekeket családjukból, akiknek a szülei ellenzik a gyermek által választott gender identitást vagy gender kifejezést. 

A bárki által online aláírható nyílt levélben Kásler Miklós és Trócsányi László miniszterekhez fordulnak. Ebben kifejtik; “ma Magyarországon a gender studies támogatói arról próbálják meggyőzni a közvéleményt, hogy ez a gender nem az a gender, tehát, hogy az ő gender szakuknak semmi közük nincs a világszerte tapasztalható túlkapásokhoz, aggasztó jelenségekhez”. A CitizenGO aktivistái szerint azonban hazánkban a képzés mögé bújtatva a gender ideológia propagálása zajlik. 

Mint rámutatnak: nincs okunk feltételezni, hogy a magyarországi gender szakok szembemennének a nemzetközi trenddel, és kiszűrnék a radikális feminista és az LMBTQI-lobbit a képzésből. A legtöbb helyen jellemzően pont a hasonló egyetemi szakok termelik ki azokat az aktivistákat, akik homoszexuálisok „házasságáért” vagy a nemváltoztatások előmozdításáért küzdenek egy-egy országban. 

A petíciót támogatni kívánók itt írhatják alá a nyílt levelet.

Iratkozzon fel hírlevelünkre