Az S4C-ről a Mária Rádióban

Az S4C.News és a média hírszolgáltató szerepe, a kortárs sajtó felelőssége kerül terítékre csütörtök délután a Mária Rádió Az idők jelei című közéleti műsorában. 

 

 

Igazság és hazugság a médiában – avagy hogyan válasszuk szét a búzát az ocsútól? Milyen hiteles forrásokból tájékozódhatunk?

Olyan kérdések, amelyek minden felelős hírfogyasztóban felmerülnek. A Mária Rádió Az idők jelei című magazinműsorában e témákról beszélget csütörtökön 16:50-től Hock Gyula szerkesztő-műsorvezető és Vágvölgyi Gergely, az S4C.News főszerkesztője. 

A műsor keretében bemutatásra kerül Magyarország első tematikus, a XXI. századi keresztényüldözést és az üldözött keresztény közösségek megsegítésére irányuló törekvéseket bemutató híroldala, az S4C.News. 

Az idők jelei változó témájú, aktuális kérdésekkel foglalkozó közéleti műsor. “Helyet kap benne mindaz, ami velünk és körülöttünk történik, ami közérdeklődésre tarthat számot. A műsorvezető és a vendégek feladata a >>színfalak mögé kukucskálás<<, hogy meglessük, mindennapi eseményeink mögött mit üzen nekünk az Isten” – olvasható a rádió honlapján.

A műsor ismétlése hétfőn 3:30-kor kerül adásba. 

A műsor az interneten is hallgatható.

Iratkozzon fel hírlevelünkre