A muszlim migráns fiatalok az úszómesternőket kezdik ki

Átfogó tanulmány készült Svájcban az iszlamista radikalizációról. A jelentés megállapítja, hogy főként az alacsony iskolai végzettségű, városi muszlim fiatalok radikalizálódnak, akik a munkaerőpiacon sem tudtak igazán megtapadni. A muszlim migráns fiatalok civilizálatlan viselkedése a strandokon eközben országos botránnyá terebélyesedett – adta hírül a Privátbankár oldala.

Egyre veszélyesebbnek tekinthető az EU migrációs politikája, amelynek révén folyamatosan jönnek létre a párhuzamos társadalmak. A terrorcselekmények során 2014 és 2018 között 44 menekült, illetve menedék-kérő vett részt 32 iszlamista terrorcselekmény elkövetésében.

„A svajci jelentés szerint a börtönökben is folyamatosan nő a muszlim fogvatartottak száma. Főként az alacsony iskolai végzettségű, városi fiatalok radikalizálódnak, akik a munkaerőpiacon sem tudtak igazán megtapadni. Mintegy 40 százalékuk svájci szociális ellátást (munkanélküli segély, rokkantsági járulék, menekült segély) vesz fel, és a negyedük már összeütközésbe került a törvénnyel” – írja a Privátbankár.

A cikk arra is rávilágít, hogy a börtönökben csak felerősödik a radikalizáció az ott kiépült új kapcsolatok révén.

A jelentés szerint a radikalizáció fokozódó mértékét mutatja a svájci, korábban a németországi strandokon a muszlim migráns fiatalok civilizálatlan viselkedése, akik előszeretettel kötnek bele a strand rendjéért felelős úszómestrenőkbe, akikkel minduntalan durván viselkednek, szidalmazzák vagy leköpik őket.

– A nőkkel szembeni megvetés egy olyan fokot ért el, ami teljességgel elfogadhatatlan – nyilatkozta Michel Kunz, a Svájci Fürdőmester-szövetség elnöke.

Forrás: Privátbankár

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre