Cseh Katalin abortuszpárti hazugságáról

Azt követően, hogy Cseh Katalin születésnapja alkalmából a magzatgyilkosságok millióiért felelős Planned Parenthood abortuszklinika-hálózatnak gyűjtött adományokat közösségi oldalán, a Momentum neoliberális EP-képviselője magyarázkodni kezdett.

Azzal próbált védekezni, hogy kijelentette, a PP a nők jogaiért küzd, felvilágosítja őket lehetőségeikről, hovatovább a családok érdekeit szolgálja. Nagyvonalúan elhallgatta, hogy a Planned Parenthood valójában egy profitorientált szervezet, amely hatalmas összegeket tesz zsebre a magzatok megöléséért cserébe, a várandós nőknek általuk nyújtott tanácsadás, felvilágosítás pedig valójában egyfajta rábeszélés arra, hogy gyermeküket elvetessék.

A Planned Parenthoodnak gyűjtést szervezni a családok érdekére hivatkozva tehát pont olyan, mint a Ryanairnek adakozni, mondván: ők a szén-dioxid kibocsátás globális csökkentésének élharcosai.

Nettó hazugság.

A képlet egyszerű: az életellenes törekvések támogatói felépítettek egy jól marketingelt magyarországi politikust, aki mostantól kezdve zászlóvivője lesz minden olyan kezdeményezésnek, ami támadja a keresztény-konzervatív értékeket. Támadni fogja a családot, a házasságot, az anyaméhben fejlődő életeket. Támadni fogja a nemzeti identitást, szuverenitást, keresztény hitünket és az abból fakadó társadalom- és világképünket.

Sőt, a támadás megkezdődött.

De mi is itt leszünk, és nem hagyjuk magunkat. XXI. századi keresztesekként kiállunk minden mellett, ami szent; védjük a család és házasság intézményét, a magzatokat, gyermekeinket, keresztény és magyar identitásunkat, hitünket. Méltó módon és eszközökkel, de tapodtat sem tágítva.

Kiemelt képünk forrása a Facebook.

'Fel a tetejéhez' gomb