Olvassa el nálunk Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes új, A józan ész ellenforradalma című könyvét!

Megjelent Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökének legújabb könyve, A józan ész ellenforradalma címmel.

A kötet egyfajta válogatás Semjén Zsolt legutóbb adott interjúiból, közleményeiből és beszédeiből. A könyv 64. oldalán olvasható a Vasárnap.hu-n megjelent korábbi interjú:

Semjén Zsolt: Kimentettünk 11 kárpátaljai hadifoglyot

„Amikor a liberalizmus cégére alatt ellentmondást nem tűrő véleményterror fenyeget, ahol a politikai korrektség jelszavával még azt is megszabják, hogy mit mondhatok, és mit nem, akkor nyilvánvaló, hogy erre az antropológiai, szexuális, kulturális ’forradalomra’ csak egy válasz adható: az ellenforradalom. A téboly forradalmával szemben a józan ész ellenforradalma.”

A könyv elolvasható az alábbi linkre kattintva:

Semjén Zsolt – A józan ész ellenforradalma

A KDNP elnökével legutóbb Tusnádfürdőn beszélgettünk, ekkor elmondta, hogy amíg a magyar kisebbség totális – nyelvi, oktatási, állampolgársági – jogfosztásának Ukrajnában nem vetnek véget, addig Magyarországnak nincs más eszköze, mint Ukrajna EU-s és NATO csatlakozásának az akadályozása, másképp nem tudja megvédeni a kárpátaljai magyar kisebbséget.

Címlapkép: Botár Gergely/Miniszterelnökség 

'Fel a tetejéhez' gomb