Pride-ellentüntetők: A gender képviselői az egyházba, iskoláinkba és családjainkba is beszivárogtatják romboló ideológiájukat – VIDEÓ


Hirdetés

Ellentüntetést tartott a CitizenGO a szombati Budapest Pride-on. Teleki Béla, a szervezet kampányfelelőse szerint a Pride-on „résztvevők száma – különösen a magyarok arányát illetően – láthatóan alulmaradt a szervezők elvárásának”, ugyanakkor sajnálatosnak tartja, hogy „néhányan egészen kicsi gyerekeket is kivittek a menetre”. Úgy látja, „a Budapest Pride baloldali politikai frontot épít, amihez külföldről jön a segítség.” Interjú.

Mi volt a célja a CitizenGO ellentüntetésének a Budapest Pride-on?

Célunk a csendes többség véleményét demonstrálni a gyermekek védelmében. A magyar ember a családjára, a hazájára büszke, és nem kér az LMBTQ-propagandából. Nem engedjük tönkretenni társadalmunkat egy radikális kisebbség kedve szerint. A Pride-hónap kapcsán petíciót is indítottunk annak céljából, hogy keresztény vezetők ne vegyenek részt ebben.

Mit láttak, mit tapasztaltak az eseményen?

A várható szitkozódásokon, mutogatásokon túl fizikai fenyegetettséget is érzékeltünk, melynek csak a rendőrség lélekjelenléte szabott gátat. Az ellopott, eltorzított jelszavak (béke, szeretet) mellett helyet kaptak az anarchista, lázító-uszító transzparensek is. A bömbölő furgonokról gúnyolódásokkal célozták csoportunkat. Mindezek nem tudták elfedni, hogy a részvételi létszám – különösen a magyarok arányát illetően – láthatóan alulmaradt a szervezők elvárásának.

Teleki Béla, a CitizenGO kampányfelelőse a szombati Budapest Pride alatt, annak idejében zajló ellentüntetésen. Fotó: Mátrai Dávid

Hogyan vélekedik arról, hogy gyermekek is részt vettek a rendezvényen?

Sajnálatosnak tartom, hogy néhányan egészen kicsi gyerekeket is kivittek a menetre. Fő üzenetünk – miszerint a gender képviselői az egyházba, iskoláinkba és családjainkba is beszivárogtatják romboló ideológiájukat – ezáltal fájó bizonyítékot nyert.

Hogy látja, mit üzen a Pride és erről az üzenetről mit gondol az a „csendes többség”, akiket a CitizenGO képviselni kíván?

Úgy tűnik, a 2021-es gyermekvédelmi törvényt és az Alaptörvényt lerombolni kívánóknak semmi se szent, és nyíltan megsértik a gyermekek alapvető jogát: az egészséges családban nevelkedés lehetőségét. Magabiztosak abban, hogy a magyar társadalmat gyökerétől felforgassák. A CitizenGO azokat képviselte kiállásával, akik elfogadhatatlannak tartják ezt az eljárást. A csendes többség tiszteli keresztény értékrendünket, és kész megvédeni gyermekeit az agymosástól.

Mi a véleménye a politikusok – köztük Karácsony Gergely – és politikai pártok – így például a Demokratikus Koalíció és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt – jelenlétéről a Pride-on?

A „színes kavalkád” tele volt ellentmondásos, erőltetett politikai üzenetekkel. A Budapest Pride baloldali politikai frontot épít, amihez külföldről jön a segítség: a nagy multik, mint az IKEA, a Telekom, a La Roche és a Google, hírességek, 44 ország diplomáciája, az Amnesty International és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosság részvétele hatalmas nyomást helyez hazánkra az LMBTQ-célok érdekében. Összességében tehát egy külföldi propaganda-hadjárat szemtanúi vagyunk. A csendes többség viszont átlát ezen, és ellenáll.

Címlapkép: Ellentüntetést tartott a CitizenGO a Budapest Pride-on 2024. június 22-én. Fotó: Mátrai Dávid

'Fel a tetejéhez' gomb