Semjén: A gender tilalmát az alkotmányban is rögzíteni kell!


Hirdetés

Az Országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence, ők hárman orvosi értelemben véve is pszichopaták, következésképpen így is kell hozzájuk viszonyulni – jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes azon a Budavári Fórumon, amelyen Bayer Zsolt publicistával és Szarvas Szilveszterrel, a PestiTV és a PestiSrácok.hu hírigazgatójával beszélgetett.

– Jakabbal, Hadházyval és Tordaival szemben a türelem a kulcselem, mert ők mindig provokálnak, mint ahogy az ellenzék is, a provokációval pedig az a céljuk, hogy legyen egy olyan kép, amikor velük szemben erőszakot lehet dokumentálni – tette hozzá Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes Gyurcsány Ferencről azt mondta,

a DK pártelnöke őrült, de tehetséges ember, ugyanakkor veszélyes.

– Veszélyes, mert Gyurcsány amorális, nála a jó és a rossz nem létezik, csak az, mi a hasznos és mi nem – fejtette ki a véleményét Semjén Zsolt, aki a magyar ellenzéki politizálás hátterére is rávilágított. – 2010-ben Magyarországon létrejött a centrális erőtér, amelyben a kormányoldal volt a legerősebb és a centrum, de tőle jobbra és balra is léteztek formációk. A Soros-féle világ felismerte, hogy így soha nem nyernek választást Magyarországon, ezért duálissá kellett alakítaniuk a centrális erőteret, a szélsőjobbot át kellett hozniuk balra.

Duális hatalmi erőteret kellett csinálni, ezért kellett a Jobbiknak mindent feladnia és átkuncsorognia magát a baloldalra.

A duális erőtér mellett a régi MSZP-SZDSZ konstrukciót is újra létre kellett hozniuk, amelyben az új MSZP a DK, az új SZDSZ pedig a Momentum, az MSZP-t és a Jobbikot pedig meg kell szüntetni. Ez a felállás létrejött, amelyért 2022-ben óriási támogatást fognak kapni Brüsszelből és pénzügyi, ideológiai érdekcsoportoktól. Jakab Péter Jobbik-elnök egy bábú, aki nem a saját politikáját viszi, hanem megrendelést hajt végre” – fogalmazott Semjén Zsolt.

Semjén szerint Dobrev Klára érzéketlen a magyar nemzet iránt, neki és férjének a nemzeti szuverenitás semmit nem jelent.

– Dobrevék mindig valamilyen unióban akarták feloldani a magyarságot: Szovjetunó, vagy most az Európai Unió. Mindegy milyen unió, csak ne magyar. Zsigeri érzet azért, hogy ne legyen magyar nemzet, zsigerileg utálják a magyar szuverenitást. A Momentum esetében is hasonló a helyzet. Ne felejtsük el, Cseh Katalin azt bírta mondani, hogy a felvidéki magyarok legyenek jó szlovákok. Ilyet még Benes sem mert volna kijelenteni, ez nemzettagadás – húzta alá Semjén Zsolt.

A miniszterelnök-helyettes egyértelműsítette, a mostani magyar balliberális tábor a bokájáig nem ér a régi MSZP-nek és SZDSZ-nek, Horn Gyulának vagy egy Kiss Jánosnak. – Horn Gyulában volt államigazgatási felelősség, társadalom iránti felelősség. Horn Gyulán óriási volt a nyomás, hogy adja el az OTP-t Soros Györgynek, és Horn Gyula azt mondta, hogy nem. Horn javára kell írni, hogy a magyar bankrendszert nem adta oda a Soros-világnak, mert akkor a mesterterv az volt, hogy Sorosék felvásárolják a magyar államadósságot, és akkor az ükunokáink is nekik tartoztak volna – hangsúlyozta Semjén.

Semjén Zsolt, Bayer Zsolt és Szarvas Szilveszter azt is megbeszélték, hogy a nemzeti oldal már nem csak Magyarországért és a nemzetért harcol a nemzetietlen oldallal szemben, mert ha Magyarországon le tudjuk győzni a nemzetietlen erőket, akkor a V4 motorja képes arra, hogy alternatívát adjon Európának, hogy a normalitás felé forduljon vissza. Éppen ezért a V4-en múlik Európa jövője, mert ha ki tudunk tartani, akkor előbb-utóbb a nyugati világ is fordulni fog. „Ha kitartunk, a normalitás győzni fog” – hangzott el a Budavári fórumon. Bayer Zsolt szerint 30 évvel a rendszerváltás után az egész világ komplett meghülyült, a legsötétebb kommunisták élik reneszánszukat.

A Budavári fórumon a genderőrület is szóba került. Semjén Zsolt leszögezte,

az, hogy ki férfi és ki nő, az a születés pillanatában eldől, a nemet a kromoszóma eldönti.

– A gender tilalmát szigorúan a gyermekek védelmében akár az alkotmányban is rögzíteni kell. Kövér László mondta a legjobb és legtökéletesebb mondatot, miszerint én is férfi voltam egy női testbe zárva, de aztán megszült az anyám – ismertette Semjén. Szerinte a genderőrület a békafőzés tipikus esete, minket békafőzéssel főznek, érzékenyítenek.

Forrás: kdnp.hu

(Kiemelt képünkön: Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes beszél a világban szétszórtságban élő magyarság szervezeteit tömörítő Magyar Diaszpóra Tanács plenáris ülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón a fővárosi Várkert Bazárban 2019. november 14-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

'Fel a tetejéhez' gomb