Az afgán leszúrta őket, mert alkoholt ittak a ramadán alatt, avagy így terjed a saría Franciaországban

Azon igazán nem csodálkozhatunk, hogy az Európát meghódító muzulmánok be szeretnék vezetni a saját törvénykezésüket, a sariát. Ez valamikor 2016-2017-ben vált világossá, amikor egyre-másra jelentek meg az iszlámhívő önkéntesekből verbuválódott „sariá rendőrségek”, először Angliában, majd Koppenhágában és Hamburgban, tehát ott, ahol már akkor is sokan voltak. Sőt, Németországban az eredeti szervezet még 2014-ben alakult, a radikális iszlamista német prédikátor, Sven Lau kezdeményezésére. Egy wuppertali bíró pedig még engedélyt is adott arra, hogy a helyi sariá rendőrök éjszakai és szerencsejáték klubok közelében masírozzanak, hogy elrettentsék a polgárokat az olyan nem iszlám tevékenységektől, mint az alkoholfogyasztás vagy a szerencsejáték.

Ez volt a történet eleje. Ma már nincs is szükség saría rendőrökre ahhoz, hogy megrendszabályozzák a muszlim és nem muszlim lakosságot. Néhány francia esetről számolt be az Israelnationalnews.com.

A Lyon Vénissieux-i pékségben az egyik eladó két ismeretlen vásárlónak szalonnás quiche-t (egyfajta lepény) ajánlott fel a reggeli mellé. Néhány perccel később a két férfi „dühödten” és „erőszakosan” visszatért a boltba, miután felfedezték, hogy az ételükben sertéshús volt. A Facebookon közzétett megjegyzésében a tulajdonos, Alexandre Dallery arról írt, hogy „több hónapon keresztül óriási nyomás nehezedett ránk, hogy csakis a halal ételeket forgalmazhatunk”.

„Mindent fel akartak égetni, és mindent össze akartak törni”

– írta Dallery. Csak zárójelben jegyezzük meg, hogy Lyonban, Franciaország harmadik legnagyobb városában a lakosságnak már 30 százaléka muszlimokból áll, úgyhogy ott sokan tudják, hogy a halal kifejezés az iszlám normáinak megfelelő étkezést jelöli.

A szintén lyoni Vaulx-en-Velinben még a nem muzulmán diákok is bevallották, hogy

érzik a saría nyomását, miszerint jobb lenne elfátyolozni magukat.

Tavaly Párizsban egy algériai vendéglő hagyta abba az alkohol árusítását a Korán tilalmait betartó muszlimok által szervezett razziát követően. Quimperben egy francia hentesüzlet több támadást követően bezárt, mert nem bírták tovább a nyomást. Majd az étterem újranyitott, egy új család vette át, de ma már száz százalékban halal húst kínál…

Bordeaux történelmi központjában egy afgán megkéselt két embert. Az egyikük meghalt, a másik pedig súlyosan megsérült. Az volt a bűnük, hogy alkoholt fogyasztottak Eid al-fitr napján, a ramadán végét jelző ünnepen.

A tizenhárom éves Samarát a montpellier-i Arthur Rimbaud középiskola előtt megverték.

„Samara egy kis sminket viselt”

– mesélte a lány anyja, viszont az a kislány aki megtámadta, fátylat viselt… A smink használata önmagában nem tilos az iszlámban, csak akkor, ha az a fiúk és férfiak figyelmét felkelti…Ugyanabban az iskolában az igazgatót halálosan megfenyegették, mert megkért egy diákot, hogy vegye le a fátylat az órán. Pedig a francia törvények tiltják a vallási jelképek viselését az iskolákban.

Kamel Bencheikh algériai költő a saját lányával történt esetet mesélte el. Az ifjú hölgy Párizs 19. kerületében a barátjával a buszra várt. Amikor az megérkezett, a feltehetően külföldről érkezett sofőr megállt, rájuk nézett, majd azt mondta Bencheikh miniszoknyát viselő lányának, hogy „öltözz fel rendesen”. Ezután elhajtott, anélkül, hogy kinyitotta volna az ajtót.

Az elzászi Achenheimben négy muszlim megvert egy kislányt, akit azzal vádoltak, hogy nem tartotta be a ramadán böjtöt. A cikkből nem derül ki, hogy mit, de valószínűleg evett valamit. (Mint ismert, a ramadán alatt a hívők napkeltétől napnyugtáig nem ehetnek, nem ihatnak, nem dohányzhatnak, nem élhetnek nemi életet, kerülniük kell a dühöt, az erőszakot, az irigységet, a vágyat és a pletykát.)

A ramadán kezdetén az Evian márka közzétett egy banálisnak tűnő üzenetet: „Retweetelj, ha már ittál egy liter Eviant.” A hirdetés gyűlöletkampányt váltott ki a muszlimok körében, akik az Eviant „rasszizmussal” vádolták. Végül a márka bocsánatot kért tőlük.

Mégiscsak fogyasztók, akik egyre többen vannak.

Forrás:
israelnationalnews.comjihadwatch.ork
'Fel a tetejéhez' gomb