Juhász Hajnalka: A genderpropaganda ereje ott tart, hogy a világ legnagyobb sporteseményét is képes befolyásolni

Az ötkarikás játékok mindig a kemény küzdelemről, a fair playről, és a versenyzők határtalan kitartásáról szólnak. Sajnos a párizsi olimpia számos mozzanata nem a sport felemelő ünnepeként vonul be majd a történelemkönyvekbe, mert amit láttunk, az kisgyermekes anyaként, kereszténydemokrata képviselőként egyszerre elszomorított és mélységesen felháborított. Kezdődött a megnyitóval, ami maga volt a keresztényeket ért eddigi legerősebb nyilvános provokáció – nyomatékosítja Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője a Facebook oldalára feltöltött videójában.

Majd folytatja a kereszténydemokrata képviselő: Elfogadást követelnek azok, akik megalázzák, kigúnyolják a kétezer éves keresztény kultúránkat, amely Európa alapjait teremtette meg. Emberi jogokért kiáltanak azok, akik a kereszténység alapértékeit akarják a porba tiporni? Mindazok, akik ebben szerepet játszottak, sehol nem lennének a keresztény kultúra nélkül.

Korunk liberális politikai elitje azt akarja ránk kényszeríteni, hogy megalkuvóvá váljunk anyagi, politikai és egyéb érdekek mentén, hogy félelemből vezérelve álljunk be a sorba és hallgassunk.

Az utolsó vacsora szándékos kigúnyolása a transzvesztitákkal sokkal nagyobb veszélyt rejt magában, mint ahogyan azt próbálják eltussolni a szervezők.

Juhász Hajnalka szerint a nyitóelőadás a bizonyíték arra, a genderpropaganda ereje ott tart, hogy a világ legnagyobb sporteseményét is képes befolyásolni. Sőt, a megnyitó mellett a versenyszámokra is hatással van: betiltanak egy szörfdeszkát, amelyen Jézus Krisztus képe szerepelt, aztán egy biológiailag férfi bokszolónak simán engedélyezik, hogy elinduljon a nők mezőnyében.

Párizsban KO-t kapott a normalitás: Több férfi is indul a női olimpiai ökölvívó versenyen

Ide jutottunk? A magukat mindig áldozati szerepben feltüntető szexuális kisebbség egy része és az őket körülvevő érdeklobbi ott tart ezen a lejtőn, hogy sárba tiporja a sport legnemesebb értékét a versenyszerűséget, a fair playt. Az ő olvasatukban ez a valódi esélyegyenlőség, nekik mindent lehet, mi pedig tűrjünk némán?

Mi, kereszténydemokraták, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne az abnormalitás váljon normalitássá, és hogy megvédjük a család intézményét, amiben az apa férfi, az anya nő, a gyermek pedig Isten kegyelméből, bölcs és megmásíthatatlan döntésének köszönhetően, lánynak vagy fiúnak születik.

Nincs nemesebb és nem is lehet nemesebb küldetés, hogy a gyermekeinket megóvjuk a liberális jövőképtől, amely nem is jövőkép, hanem az identitásvesztés ködös jövőtlensége minden értelemben – hangsúlyozza a videóban Juhász Hajnalka, a KDNP alelnöke.

'Fel a tetejéhez' gomb