Pofon a gendernek: Az olasz alkotmánybíróság szerint csak két nem létezik!

A genderelmélet szerint a nőn és a férfin kívül még több tucat másfajta „nem” is létezik. De nem ez a baj vele.

A normalitás világából nézve, fel kell tennünk a kérdést, hogy vajon a világ átalakításának „mérnökei” miért is áldoznak erre ennyi pénzt és energiát az általuk birtokolt és befolyásolt liberális sajtón keresztül? A válasz egyszerű, és azonos az ókori rómaiak másokat leigázó elvével: oszd meg és uralkodj!

Ebben az esetben nem egy meghódítandó, szomszédos ország lakóit, hanem a társadalom hagyományos értékei szerint élőket szeretnék megosztani, hogy könnyebben tudjanak rajtuk uralkodni az egész világon.

Jó hír, hogy Olaszország is csatlakozott a hagyományos értékeket valló országok táborába, azzal, hogy az alkotmánybíróságuk kimondta: csak két nem van: nő és férfi. Semmilyen más „verzió” nem ismerhető el jogi szempontból.

Az ítéletet egy transz személy kérelme előzte meg, amit a bolzanói regionális bírósághoz nyújtott be. Egy nő áttért a férfi nemre és ezt rögzíteni szerette volna a születési anyakönyvi kivonatában is. Ez az ügy került az alkotmánybíróság elé, amely most kimondta, hogy ez nem lehetséges. A testület szerint a nem bináris nem (egy harmadik nem megjelenése) jogi elismerése megzavarná az egész olasz jogi és társadalmi rendszert amely összeegyeztethetetlen az alkotmánybíróság vagy bármely bíró hatáskörével.

Antonio Brandi, a Pro Vita e Famiglia országos családvédő szervezet elnöke örömmel reagált az alkotmánybíróság döntésére. Arra figyelmeztetett, hogy már Olaszországban is terjed a különböző genderek divatja, amely a kiskorúak ezreit erősíti meg abban a hitben, hogy „rossz testben születtek”. A szervezet egyébként már 110 olasz városban igyekszik megvédeni a hagyományos családmodellt.

Habár az Olasz Alkotmánybíróság ítélete jelentős pofon a gender ideológia hívei és támogatói számára, ők ebbe valószínűleg nem fognak beletörődni, és majd megindulhat a harc az erre vonatkozó jogszabályok módosításáért.

A címlapkép illusztráció. Fotó forrása: Freepik

'Fel a tetejéhez' gomb