Leanna Crawford, amerikai énekes: Isten folyamatosan nyitotta előttem az ajtókat, én pedig csak bementem rajtuk – VIDEÓ

Tavaly kötött házasságot a keresztény zenész, Leanna Crawford és az NBA-ben kosárlabdázó, Cody Zeller. Az énekesnő mesélt a kapcsolatukról, a zenéjéről és Istennel való kapcsolatáról. 105 éves korábban elhunyt nagynénje inspirálta új lemezének címadó dalát. A mélyen vallásos asszony életpéldája az ő hitére is nagy hatással volt.

A zenész és a sportoló közös története, ha nem is egyedülálló, ám mindenképpen érdekes: mindketten reflektorfényben élnek. Leanna Crawfordnak július 19-én jelent meg debütáló albuma, amelynek több dala már előzőleg felkerült a Billboard Hot Christian Songs listájára, köztük a Mean Girls és a Truth I’m Standing On. Férje, az Atlanta Hawks centere 2013 óta pattogtat a világ legerősebb kosárlabda-bajnokságában.

A 2023-as esküvőjükről a People magazin is beszámolt. Leanna Crawford egy dalt is írt a férjének a Vow to Be Yours-t, amelyet el is énekelt neki a nagy napon.

„Úgy érzem, nagyon szép volt” – nyilatkozta Crawford a Crosswalk Headlinesnak a házasságkötésükről. „Távkapcsolatban éltünk egészen az esküvőnkig. Aztán összeházasodtunk. És még mindig távkapcsolatban élünk, mert mindketten sokat utazunk” – mondta, s hozzátette, hogy nagyon jó a kapcsolatuk, mert nemcsak házasok, hanem a legjobb barátok is.

Az énekesnő elmondta, hogy a férje valódi versenyzőtípus, a mindennapi történésekből is szívesen kreál játékos versenyeket. Ez nagyon szórakoztatja Crawfordot, akinek debütáló albuma, a Still Waters 14 dalt tartalmaz. A címadó számot nagynénjéről írta, aki 105 éves korában hunyt el, és „Isten odaadó szolgálója” volt. A zenész elmondta azt is, hogy részben édesanyja is a nagynénje bizonyságtételének és hitének köszönhetően jutott el Jézushoz, s az őt hitére is nagy hatással volt.

Ő tényleg egy hihetetlen nő volt, aki szerette Jézust, szerette az embereket. 40 éves korában tudta meg, hogy meg fog vakulni. Miután megtudta a diagnózist, úgy döntött, hogy megtanulja a Bibliát

– mondta róla.

Crawford azt szeretné, ha zenéje „reményt adna az embereknek”, emlékeztetve őket arra, hogy

egy hihetetlenül szerető atya szereti őket.

Elmondta, hogy lemezének címadó dala a 23. zsoltár vigasztaló üzenetén alapul. „Amikor hallom ezeket a szavakat – mondta a híres szakaszról – békét érzek, mert úgy érzem, hogy rendben, Isten elintézi. Az Úr az én pásztorom, ő gondoskodik rólam. Ő irányít. Nincs miért idegeskednem.”

Crawford 16 éves korában érezte először Isten elhívását. „Elmentem egy missziós útra Haitire a gyülekezetemmel” – mondta. „Ez volt az egyik első alkalom, amikor tényleg egyedül töltöttem időt Jézussal. Azon az úton azt éreztem, hogy Ő arra hív, hogy a zenével foglalkozzam” – mondta. „Fogalmam sem volt, hogy ez mit jelent. Fogalmam sem volt, hogyan kell ezt csinálni. A mi kis városunkban senki sem zenélt. A gyülekezetben istentiszteletet vezettem és dalokat írtam. Így kezdődött.”

Crawford 2016-ban találkozott egy keresztény előadóval, aki meghívta Nashville-be, hogy dalokat írjon. 2019-ben kötötte meg első szerződését egy lemezkiadóval.

Isten folyamatosan nyitotta előttem az ajtókat, én pedig csak bementem rajtuk

– mondta. Hozzátette: „Ha egy emberre is hatással van a zeném, már azért is nagyon hálás vagyok”.

Kifejtette, hogy sokat írok a saját történetiről és a saját tapasztalataiból. Imádkozik érte, hogy akik hallgatják, a dalaiban, a szövegeiben valamiképpen önmagukra is ráismerjenek, hogy érezzék az összetartozás érzését, és azt, hogy „bármin is mennek keresztül, nincsenek egyedül.”

Forrás: www.crosswalk.com

Címlapkép: Leanna Crawford amerikai dalszerző, énekesnő. Forrás: Facebook/Leanna Crawford


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb