Orbán Viktor: Tűrhetetlen és következményekért kiált a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás

Elviselhetetlen, tűrhetetlen és következményekért kiált a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás – jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán Viktor hangsúlyozta: a gyermektáborok szervezői felelősséggel tartoznak a szülőknek a rájuk bízott gyerekekért, vállalják, hogy vigyáznak rájuk, gondoskodnak róluk, és arról is, hogy hasznosan töltsék az időt.

A kormánynak az a dolga, hogy aki nem tud ennek a felelősségnek megfelelni – és itt láthatóan nem tudtak megfelelni -, ilyen emberek ne szervezzenek tábort, mert ilyen emberekre nem akarjuk és nem is lehet rábízni a gyerekeinket. Ennek kell érvényt szerezni

– jelentette ki.

Hozzátette: nem fordulhat elő, hogy egy táborban egy felnőtt bántsa a gyerekeket.

Rehó János szolnoki önkormányzati képviselő, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) helyi szervezetének elnöke és frakcióvezetője megdöbbentőnek nevezte az esetet a Vasárnap.hu-nak adott nyilatkozatában.

Szolnoki KDNP elnök a gyereket felrúgó karateedzőről: Négygyermekes édesapaként és pedagógusként is megdöbbentettek a történtek

(MTI)

Címlapkép: A képen bekarikáztuk pirossal azt a részt, ahol a gyermekeket kísérő, a bántalmazó cselekedetet elköveőt edző és a bántalmazott gyermek látható. Forrás: Szolnoki Városüzemeltetési Kft.


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb