A Gyurcsány-féle szabad szerelem és a liberális kánon

Az alig létező DK elnöke, Gyurcsány Ferenc kifejtette elveit a szabad szerelemről, az LMBTQ és a homoszexuális propaganda védelmében. Eközben Facebook-posztjában a kormányt szidalmazza, ami nem felel meg ennek a liberális kánonnak.

Az ebben a témában kifejtett véleménye ugyanis teljes mértékben megegyezik az ellenzéki pártok és a brüsszeliták liberális kánonjával, amiért annyi hátrányos megkülönböztetés ér bennünket. Egyedül Magyar Péter nem nyilatkozott még ez ügyben, aki egyébként mindenben utánozza Orbán Viktort. Nemcsak a nemzeti lobogós rendezvényeit, idézett mondatait, most legutóbb az ukrajnai látogatását. Miután a balra tolódott Néppárthoz csatlakozott, aligha várhatunk mást tőle, mint Gyurcsány Ferenctől. Európa reménysége az Orbán kezdeményezésére megalakult Patrióták Európáért pártcsoport, ettől remélhetjük a no gender megvalósítását is.

De mit is mondott Gyurcsány Ferenc, mely pontosan megegyezik az EU-s elvárásokkal? Azt írja:

„Mindenki úgy szeret, és azt szereti, ahogy és akit akar”

– gondoljuk mi hivatalosan, mint DK, és ugyanezt gondoljuk magánemberként is. Ugyan sok politikai vitánk volt, van, de azt nem gondoltam, hogy ebben az ügyben is vitába keveredünk. Két hete interjút adtam Rónai Egonnak az Index.hu podcastjében, és az egyik erre vonatkozó kérdésre adott válaszom párakból heves reakciókat váltott ki” – csodálkozik a heves reakciókon, pedig tudja, hogy az ország 2/3-a jobboldali, nagyrészt keresztény beállítottságú, akik elvetik a szeretet relativizálását. Írja továbbá: „egyszerűen viszonylag száraz módon összefoglalom, hogy mit gondolunk mi a szabad szerelem dolgáról: a szabad szerelem alkotmányos jog – jelenti ki.

„Ebben nincs érdemi közéleti vita. A közélet és a magánvilág határán abban viszont már van, hogy mit jelent a szerelem szabadsága. Ellenkező nemű párok megölelhetik egymást nyilvánosan, senki nem akad fenn, ha kézen fogva sétálnak, ha nyilvános helyen megcsókolják egymást. És ha ugyanezt azonos nemű párok teszik? Jogilag ez nem tilos, de tudjuk, hogy velünk egyet nem értve ezt sokan, bár talán egyre kevesebben, gyalázatos viselkedésnek tartják.

Otthon, a négy fal között azt tesznek, amit akarnak, de nyilvánosan ez közbotrány okozás

– hangzik el nem egyszer. És ezen háborodik fel Gyurcsány Ferenc, hogy ez még mindig közbotrány okozója. Örülne, ha tapsolnánk nekik, és miután a Pride nálunk nincs betiltva, és miután élettársi kapcsolatba is léphetnek nálunk az azonos neműek, tulajdonképpen egy szava sem lehetne, mégis a kormányt okolja, mert szigorította a törvényt ebben az identitászavaros világban. Rögzítette az Alkotmányunk, hogy a házasság férfi és nő között jöhet létre, örökbe nem fogadhatnak, amit egyébként számos alkalommal kijátszanak. Bizonyára helyeselné a skandináv gyermekvédelmet, mely sok esetben azonos nemű pároknak játssza át a muszlim családoktól elvett gyerekeket. Gyurcsány kijelenti: „Az állam kötelessége a szexuális identitás szabad megválasztásának, szabad megélésének védelme, az ehhez szükséges szabályozás megalkotása, érvényesítése, a mindezeket szolgáló intézmények működtetése. Orbán Viktor kormánya ezt a kötelességét megsérti, korábban érvényes szabályokat az érdekeltek tiltakozása ellenére szigorított, egyes jogok gyakorlását kifejezetten megnehezítette. Új szabályokat alkotva a homoszexualitást összemossa a pedofíliával, durva, hazug hangulatot keltenek az LMBTQ közösségekkel és tagjaikkal szemben.”

Szerinte tehát a kormánynak kellene támogatnia a nemváltó műtéteket kicsi kortól, ahogy az elvetemült liberális nyugati társadalmak teszik. Csakhogy a sorozatos 2/3-ad éppen azért van, mert a kormány állhatatosan védi a gyerekeket ezektől a túlkapásoktól. Természetesen benne van a no migration, no war is, de a no gender az egyik sarkalatos pontja az orbáni politikának. Ezért szeretik hívei, mert ennek a negatív, családromboló korszellemnek ellenáll.

Az csak egy baloldali hazugság természetesen, hogy a kormány összemossa a homoszexualitást a pedofíliával. Éppen csak nem tudták másként támadni a keresztény gyökerű családvédelmi törvény miatt, és ezt találták ki.

Ezt a fals vádat, azóta is mantraként fújják. Ellenállás van a kormány részéről, az LMBTQ és homoszexuális propagandával szemben, amit pedig fel kellene karolnia, egyenesen ez lenne a kötelessége, Gyurcsány szerint. És valóban, a nyugati kormányok és Brüsszel úgy karolja fel őket, mintha kötelessége lenne. A kormány érdeme, hogy mindennek ellenáll, és most még szövetségeseket is szerzett hozzá Brüsszelben a Patrióták képében. Egyre jobban úgy tűnik, igaza lesz Pió atyának a magyarországi jövendölésében. Magyarország egyre jobban az európaiak reménysége, útmutatója lesz. 

Címlapkép: Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke. Fotó: MTI/Máthé Zoltán


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb