Ismerd meg Budot, a kutyát, aki evés előtt megvárja gazdája imáját!

Egy tiktoker, akinek bevett szokása, hogy kutyája megetetése előtt imádkozik, egy videójában elárulta, ha az állat nem hallja a napi imát, akkor nem eszik. Az „Isten kutyája” videóját 1,7 millióan látták.

A videón Bud, a fekete labrador, mancsát gazdája lábán tartva, türelmetlen arckifejezéssel várja az ima végét, hogy megehesse az ételét. A gazdája, hogy próbára tegye az ebet, olyan szavakat is kiált, amelyeknek semmi közük a napi imához. Ám a kutyus nem dől be ennek, megvárja, amíg a gazdája elmondja a megfelelő imát, mielőtt rávetné magát az ennivalóra!

Az 1,7 milliószor megtekintett videó idén június 20-án került fel a Tiktokra, és nagy nevetést váltott ki az internet-felhasználók között. Íme a gazdája által elmondott ima:

Isten jóságos, Isten hatalmas. Köszönjük neki az ételünket. Köszönjük Uram, ámen.

@sykotic_girl Replying to @gocrazyjhall Yall tryna have @BudTheBlackLab beat me up😂😂 #labradorretriever #budtheblacklab #doglovers #dogmom #dogowners #labrador #foryou #handsome #prayingdog #pray #praying #godisgood #funny #god ♬ original sound – Haley Buckland

„Bud csak imádkozni akar, srácok” – magyarázza Haley a témában közzétett egyéb videóiban. Egy május 3-án közzétett videóban ugyancsak látható Bud, amint türelmesen várakozik, majd az „ámen” szó hallatán elfogyasztja az eledelét.

@sykotic_girl Just a little snack 😂 #fypシ #humpdaywednesday #humpday #dog #dogmom #lab #blacklabrador #blacklab #snack #snacktime #pray #prayer #food #labradorretriever #labrador #buddybuck #buddy #doglover #food #sykotic_girl ♬ original sound – Haley Buckland

A több mint 2300 hozzászóló közül egyesek a jelenet spirituális oldalát emelték ki, azt írva, hogy „ez egy igazi Isten kutyája”, vagy „ez a kutya arra vár, hogy az ételét megáldják!”, mások a videó humoros oldalát hangsúlyozták.

Ez a tartalom egyébként nem egyedülálló a platformon. Sok gazdi osztja meg hitét háziállatával, és gyűjt ezzel több ezer megtekintést. Néhányan nem haboznak oktatóanyagokat készíteni sem, hogy bemutassák, miként imádkozhatnak kutyájukkal. Itt van például Saraa, aki elmagyarázza a különböző lépéseket, amelyekkel megoszthatja ezt a pillanatot kedvencével.

@sara.entrepreneuse Un tour trop mignon que j’ai appris à mon chien #chien #goldenretriever #golden #chienquebecois #chienquebec #quebectiktok #tiktokquebec #quebecois #chienduquebec #goldenretrieverlife #goldenretrieversoftiktok ♬ Swear By It – Chris Alan Lee

Forrás: infochretienne.com

Címlapkép: Bud, a fekete labrador, aki evés előtt megvárja gazdája imáját! Forrás: tiktok.com/@sykotic_girl


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb