Egy férfi lehet az Egyesült Államok, sőt a világ szépségkirálynője!

„Rossz testbe született a lelkem” – így magyarázta egy magát meg nem nevező lány azt, hogy inkább férfiként szeretne élni. Azaz, hogy a megélt neme különbözik a biológiailag meghatározott nemétől – írtuk egy korábbi cikkünkben. A transzneműség – akár tetszik, akár nem – társadalmi fertőzésként terjed. Nemi diszfóriának is nevezik amely elégedetlenséggel, nyugtalansággal, szorongással és depresszióval jár, és akik vállalják az operációt abban is reménykednek, hogy azzal megoldódnak a problémáik.

Ami persze önbecsapás: a pszichiátria Bibliájának számító diagnosztikai kézikönyv (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) szerint a magukat transzneműnek valló fiatal fiúknak 70-98, a lányoknak pedig 50-88 százaléka idővel visszatér a biológiai neméhez.

Ezért szerencse, hogy nem mindenki veti alá magát költséges műtéteknek és hormonterápiáknak. De erre – például Németországban – már nincs is szükség. Mint ismert, az áprilisi „önrendelkezési törvény” alapján évente egyszer bárki kérvényezheti nemének és keresztnevének megváltoztatását. A törvény ellenzői hiába is érveltek azzal, hogy a valódi nők veszélynek lehetnek kitéve szaunákban, edzőtermekben vagy öltözőkben amikor “nemváltott” férfiakkal találkoznak, továbbá, hogy a bűnözők könnyedén elrejtőzhetnek új azonosítóik mögé; ezeket az érveket lesöpörték az asztalról a „haladásnak” nevezett szent liberalizmus jegyében.

Lassan könyvtárnyi irodalma lesz a transznemű úszók, atléták és egyéb sportolók eseteinek. Bár az USA egyes államaiban már elkezdték korlátozni a versenyzésüket, ez a meccs még nem ért véget.

Ádámcsutkányival nyert egy transz középiskolás a 200 méteres női futószámban – Videón a közönség reakciója

Ám van új a nap alatt, ez pedig nem más, mint a szépségkirálynő választás.

Néhány napja Bailey Anne Kennedyt koronázták egy – elvileg – csak nők részvételével zajló verseny “győztesévé”, így ő lett a Miss Maryland USA cím büszke tulajdonosa, és augusztus 4-én indulhat az összamerikai szépségkirálynő választáson. Sőt, ha szerencséje van, a Miss Universe versenyen is. Csak egy probléma van: ő egy férfi. Sőt mi több, ő egy „Angelina” néven futó drag queen.

A győzelme után azt nyilatkozta a Fox Newsnak, hogy tudja, ez nagyon sokat fog jelenteni azoknak az LMBTQ-gyerekeknek (!), akik hozzá hasonló módon nőttek fel. Majd hozzátette: a valódi nők, akiket legyőzött, a „testvérei” voltak a színpadon. Abban bízik, hogy bár már 31 éves, és a Miss Universe eddigi szabályai szerint csak 28 éves korig lehet indulni a versenyen, a világszervezet majd feloldja ezt a korlátozást.

A Miss Maryland USA Instagram-fiókja szerint az újdonsült szépségkirálynő az Egyesült Államok hadseregének United Service Organizationsnak dolgozik, amely a csapatok moráljának javítására és az amerikai hadsereggel kapcsolatos „pozitív érzelmek előmozdítására” szolgál…

Címlapkép: Néhány napja Bailey Anne Kennedyt koronázták egy – elvileg – csak nők részvételével zajló verseny “győztesévé”, így ő lett a Miss Maryland USA cím büszke tulajdonosa. Csak egy probléma van: ő egy férfi. Sőt mi több, ő egy „Angelina” néven futó drag queen. Forrás: slaynews.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre