Vidéki kampánykörútra indult a miniszterelnök – VIDEÓ

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Az egyik magtárban Orbán Viktor több mint száz környékbeli gazda előtt beszélt; az eseményen részt vett Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárkamara elnöke, Jakab István, a Magosz elnöke, valamint Áldozó Tamás pápai és Tatai László nemesgörzsönyi polgármester is.
A miniszterelnök azt mondta, a magyar gazdák ma jóval erősebbek, mint korábban.

Mi ezt folytatni fogjuk, ránk lehet számítani

– fogalmazott, megjegyezve: ő Magyarország első falusi miniszterelnöke. Kitől várjon a magyar gazdatársadalom, a magyar vidék, a magyar falu segítséget, ha nem a közülük jövő miniszterelnöktől – tette fel a kérdést. Beszélt arról is, hogy a mezőgazdasági árak összeomlottak, mégpedig Brüsszel elhibázott döntései miatt, és ezt úgy lehet orvosolni, hogy új vezetőket választunk az Európai Unió élére.

Orbán Viktor arra kérte a gazdákat, támogassák a Fidesz jelöltjeit, és akkor, ha most nem is könnyű a helyzet, rendbe fogjuk hozni a dolgokat, és a gazdavilág meg fogja találni a számítását.

A címlapképen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke gazdákkal találkozik a kampánykörútja első állomásán a Veszprém vármegyei Nemesgörzsönyben 2024. április 22-én. Jobbról Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárkamara elnöke.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Iratkozzon fel hírlevelünkre