Dwayne Johnson a woke ideológia feltörekvése miatt nem támogatja újra Biden-t

A híresség 2020-ban nyíltan támogatta Joe Biden amerikai elnököt, legutóbb viszont úgy nyilatkozott, hogy ezt idén nem fogja megtenni, mert zavarja a woke ideológia feltörekvése.

Dwayne (The Rock) Johnson bejelentette, hogy nem támogat elnökjelöltet ebben a választási szezonban, annak ellenére, hogy 2020-ban Joe Biden mellett állt. A múlt héten a Fox News-nak adott interjújából derült ki, hogy az 51 éves színész nem fogja nyilvánosan támogatni Joe Bident a 2024-es elnökválasztáson.

„Az volt a legjobb döntés számomra akkoriban, hogy 2020-ban támogattam Bident, de megteszem ezt idén is? A válasz nem. Nem fogom ezt megtenni” — mondta Johnson.

Johnson kifejtette, hogy nem elégedett Amerika jelenlegi helyzetével, és különösen a woke törekvéseivel.

„Vagy behódolsz, és olyan leszel, amilyennek mások szeretnének, vagy azt mondod: nem, én nem az vagyok, önmagam leszek, és igazi leszek” – mondta a színész az interjúban.

A híresség szerint 2020-ban Joe Biden megválasztása nagy megosztottságot okozott Amerikában, amely elmondása alapján szintén negatív hatással volt rá, hiszen céljai közé tartozik az ország egységben tartása.

Emellett egy 2020 szeptemberében közzétett tweetben Johnson megjegyezte, hogy „a haladáshoz bátorság, emberség, empátia, erő, KEDVESSÉG ÉS TISZTELET kell”. A bejegyzés tartalmazott egy hétperces videót, amin interjút készít Joe Bidennel és Kamala Harrisszal.

Johnson önmagát centristának nevezi, mégsem szavazott a 2016-os választásokon, továbbá hevesen bírálta Donald Trumpot George Floyd 2021-es halálára adott válasza miatt.

A Fox News-nak adott interjúban elmondja, hogy 2024-ben az úrna és közte marad a politikai véleménye, valamint elmondása alapján sokan nem bíznak a politikusokban, de ő hisz az amerikaiakban és a választásukban, amelynek következtében az USA következő megválasztott elnökét teljes mértékben támogatni fogja.

Forrás: lifesitenews.com

Címlapkép forrása: Facebook/Dwayne The Rock Johnson

Iratkozzon fel hírlevelünkre