Amerikai „nagyágyúk” érkeznek a CPAC Hungary-re – VIDEÓ

Amerikai „nagyágyúkat” is meghívtak a CPAC Hungary idei rendezvényére – jelentette be Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója pénteken a Facebook-oldalán megosztott videójában.

Szánthó Miklós jelezte, három hét múlva, április 25-26-án rendezik meg a CPAC Hungaryt (Conservative Political Action Conference – Konzervatív Politikai Akció Konferencia) Budapesten.

A magyar fővárosba várják Európából mások mellett Geert Wilderst, a holland Szabadságpárt (PVV) vezetőjét és Santiago Abascalt, a spanyol VOX párt vezetőjét – mondta.

Szánthó Miklós úgy folytatta, hogy idén Washingtonban is a „deep state” elzavarására készülnek a republikánusok.

Az Egyesült Államokból a rendezvényre érkezik majd Markwayne Mullin szenátor, egykori ketrecharcos, Andy Harris kongresszusi képviselő, aki 13 éve harcol a liberális dzsungel közepén, és sikerrel veri vissza a genderfanatikusok és a liberális média támadásait, és itt lesz egy igazi border-warrior, a határvédelem fenegyereke, Keith Self kongresszusi képviselő, egykori deszantos elitkatona – sorolta.

A főigazgató a további meghívottak nevét egyelőre nem árulta el; a videót azzal zárta: mi vagyunk a wokebusters, és idén lecsapoljuk a mocsarat.

A címlapképen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencián a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. 
MTI/Koszticsák Szilárd


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb