Joe Biden alkalmatlan az Egyesült Államok további vezetésére

Biden

Joe Biden amerikai elnök nem alkalmas az Amerikai Egyesült Államok további vezetésére – idézte Mike Gonzalezt, az amerikai Heritage Foundation vezető kutatóját az Alapjogokért Központ.

A központ “We Win, They Lose – Amerika választ” című csütörtöki rendezvényén a közlemény szerint az elemző arra is kitért, hogy az Egyesült Államok lakosságának 86 százaléka szerint Joe Biden túlságosan idős, míg Donald Trump továbbra is birtokában van a szükséges képességeknek.

Az előrejelzések egyelőre biztatóak, Donald Trump mind a hat fontos ütközőállamban- amelyek közül többet nagyon kevés szavazattal vesztett el 2022-ben – jelenleg győzelemre áll

– emelte ki az eseményen Mike Gonzalez. Az Alapjogokért Központ közleménye kitér arra: a kutató úgy látja, hogy a Trump ellehetetlenítését célzó jogi trükkök jó eséllyel sikertelenül zárulnak majd, jogi eszközökkel nem tudják megakadályozni az indulását.

Trump visszatérése esetén a NATO-tagállamok katonai költéseinek mértékét komolyan vennék, és nem lenne olyan amerikai hivatal vagy nagykövet, amely más államokat oktat ki – idézték a kutatót, aki azt is megjegyezte, hogy olyan küldöttségek érkeznének a világ egészébe, amelyek az amerikai érdekekről tárgyalnának, nem genderkérdésekről.

Forrás: Alapjogokért Központ

A címlapképen Joe Biden amerikai elnök interjút ad az Associated Press amerikai hírügynökségnek a washingtoni Fehér Ház Ovális irodájában 2022. június 16-án.
MTI/AP/Evan Vucci

Iratkozzon fel hírlevelünkre