Gyurcsány válaszút elé állított: Keresztény Magyarországot vagy pogány Magyarországot akarunk?

Évértékelőjében Gyurcsány a keresztény nemzeti kormány legádázabb ellensége válaszút elé állította az országot. „Milyen legyen Magyarország? Keresztény Magyarország vagy Polgári Magyarország?”

Egy ponton a polgári pogánynak hangzott, vagy úgyis mondta? Álpapos ájtatossággal arról akart meggyőzni, hogy jobban járunk, ha a pogány/polgári Magyarországot, azaz őt és Dobrev Klárát választjuk. Határozottan elutasította a keresztény Magyarországot arra való hivatkozással, hogy sokszínűek vagyunk, nem mindenki keresztény. A legdurvább szavakkal ítélte el a keresztény értékeket képviselő kormányt a „klerikális” Magyarországot. Ezen a ponton már a rákosista Magyarország juthatott eszünkben, ők üldözték az egyházat és hívőit klerikálisnak nevezve őket. Nemcsak a keresztény kormányt, de a történelmi egyházakat is elutasította, megnevezve a katolikus és református egyházakat, melyek a keresztény értékeket képviselő kormány mellett állnak.

Azzal indított, hogy Orbán Viktor elárulja a Szent István-i örökséget és ’56-ot. Itt éppen megfordította az igazságot, látszott, hogy nem hiába égett rá a „hazudtunk reggel éjjel meg este” 2006-os beszéde. A kormány által létrehozott új Alkotmányt éppen azért támadják, mert a Szent István-i Magyarországra hivatkozik, annak örököse akar lenni, és ahogy eddig láttuk sikerrel. Az Orbán kormány kezdettől fogva szemben áll azzal a szocialista rendszerrel, ami ellen az 56-sok fellázadtak, melynek Gyurcsány az örököse. Éppen Orbán Viktor mondta, ki hogy „Ruszkik haza!”, amikor még Gyurcsány párttag volt, a KISZ titkárság után. Szemérmetlenül hazudik tehát és kiforgatja az igazságot.

Most állítja, hogy ez „nem keresztény ország” és itt „klerikális politika” folyik, ami ellen „ádáz harcot” folytat. Hazug a keresztény Magyarországra való utalás, mert vannak hívők meg nem hívők, keresztények meg nem keresztények. Egy fényképre hivatkozva becsmérli a kormányfőt, a köztársasági elnököt és Balog Zoltánt, akiknek egyetlen bűnük, hogy egy kápolna előtt térdelnek és imádkoznak. Ők ugyanis annyira bűnösök, hogy Gyurcsány szerint még imádkozniuk sem szabad Istenhez. Azon meditál, vajon miért fohászkodnak? Talán Isten fordítsa el a fejét az ő nagy bűnükről? És ezzel kezdetét vette a baloldali pedofil lemez. Fő helyet szentelt neki a beszédben, már a pulpituson az fogadja a nézőt, hogy „A pedofília nem hiba. A pedofília bűn”.

Álpapos ájtatoskodással, hosszú időt szentelt annak ecsetelésére, hogy mennyire részes az „Orbán rendszer” a pedofília bűnében. E szerint Orbán a legbűnösebb, mert a baloldali mantra szerint ő hozta a kegyelmi döntést is, ahogy minden mást. Ő egy személyben mozgat mindent, akkor egy személyben vállalja a felelősséget. Gyurcsány az álpap, azt mondta: Szent és tiszta dolog hinni Istenben, amit az üdvösség szolgálatába kell állítani. Csak gondoljunk bele, Gyurcsány a kereszténység és az egyház ellensége, oktat ki abból, mi a kereszténység (!)
Aztán részletesen taglalta mit tudnak a demokraták adni Magyarországnak. Nem mást, mint a polgári/pogány Magyarország megteremtését.

Ez pedig a következő: „Nincs istenhite, nincs vallása a polgári Magyarországnak csak alkotmánya van”. Ennek a Magyarországnak vannak értékei, ezek pedig az emberi jóság, egymásra figyelés, szabadság, szeretet, jót teszünk, ami aztán nyugalmat és békét teremt. Se nem zöld, se nem liberális, se nem jobb, se nem bal, sokszínű. Ez nem más, mint az Isten nélkül is jók vagyunk liberális gondolata és a diverzitás globalista eszménye. Igaz, a szocialisták is azt hirdették, hogy Isten nélkül megteremtik a földi paradicsomot. És még csendben hozzátette, ebben a nagy békességben „A család az család”. Ezzel pedig felvállalta az LMBTQ és gender, a homoszexuális házasság Woke programjait. Igen, ez várna ránk, ha ők jutnának hatalomra. Keresztény értékek helyett a gyerekek érzékenyítése ez ideológiákra az óvodákban és iskolákban. És még ő beszélt a „szörnyekről”, akik uralma után, elkövetkezne a DK-val, az európai nyugalom.

A „szörnyeket” ő hozná el a gyerekeknek, de ő beszél arról, hogy a „bűn lett az úr” a kegyelmi ügy kapcsán. Ő beszél „Orbán pedofil hálózatáról”, a „mocskosságról” a „becstelenségről”. Aztán végezetül belerúgott Böjte Csabába is, felemlegetve a nevét a gyermekotthoni pedofil bűncselekmény kapcsán. Azt mondja „kedvenc erdélyi szerzetesét” a becsületrend keresztjével tüntette ki, holott a „becstelenség rendjét kellett volna adni”. Válasszuk őt, mert lehet, hogy hibát követett el kormányzása alatt, de ezek itt aljas bűnök.

Itt megint az igazság megfordításával állunk szemben, ne tévedjünk. Az Orbán kormány nevéhez köthető a gyermekvédelmi törvény, külön a pedofília elleni is. A családok védelme a legerősebb területe a kormánynak és Novák Katalinnak is, amelyek miatt folyton támadta a baloldal élén Gyurcsánnyal őket. Gyurcsány és csapata sosem szavazta meg a gyermekeket védő törvényt, most meg hazug módon pedofiloznak. Gyurcsány Isten nélkül akar jó lenni, ahogy a nemzetközi liberális ideológia is hirdeti. És az LMBTQ szörnyeket ők hoznák rá a gyerekekre kormányzásuk esetén.

Válasszuk a keresztény Magyarországot!

„Egek, harmatozzatok a magasból, hulljon igazság a fellegekből! Táruljon fel a föld, és teremjen szabadságot, sarjadjon igazság is vele! Én, az ÚR teremtettem mindezt.” (Ezs45,8)

Pók Katalin

Címlapképen: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke évértékelőt tart. Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Iratkozzon fel hírlevelünkre