A legnagyobb pedofil legalizátorok vonultak utcára Novák Katalin ellen

Egyenesen visszataszító az a boszorkányüldözés, amely az utóbbi pár napban érte Novák Katalin (volt) köztársasági elnököt és Varga Judit volt igazságügyi minisztert a bicskei gyermekotthon pedofilbotrányában érintett volt igazgató-helyettes kegyelmi ügyében. A választások előtt persze kellett ez a ramazúri a magyar baloldalnak, mint egy falat kenyér.

Persze leírhatnám, hogy a leginkább „pedofilsimogatózó” Gyurcsány Ferenc ex miniszterelnök hogyan tette tönkre az országot, amikor lehetősége lett volna felemelni azt, ennek ellenére nem győz visszakígyózni a kormány élére az összes gazemberrel, akik őt támogatják — de ezt már sokszor sokan leírtuk.

Mindemellett jobban szúrja a szememet, hogy azok a magukat jogvédő és érdekképviselő szervezetnek mondó csoportok, akik a „love is love” (a szeretet az szeretet) égisze alatt vonulnak a  Budapest Pride-on, a hétköznapokban mindent megtesznek annak érdekében, hogy a pedofilok visszaszorítására is irányuló gyermekvédelmi törvényt ellehetetlenítsék. Mindent!

Kormányellenes gender propaganda vagy egy mesekönyv pedagógiai stratégiákkal gazdagított honlapja?

És ugyanezek a közösségek a „sokszínűség” nevében most habzó szájjal verik magukat a Sándor-palota előtt, hogy távozzanak a közéletből azon anyák, akik szánt szándékkal biztosan nem szabadítottak volna a társadalomra pedofil ragadozókat.

Na és akkor ugye jöjjenek a politikusok, akik benyalva ennek a bagázsnak kézen fogva, vállat veregetve, vonulnak némi plusz szavazat reményében a gyermekvédelmi törvényt hasonló módon vétózva — hát kik ők, ha nem pedofilsimogatók? Azok a civil szervezetek, esetleg politikusok, akik nem értik mi a probléma azzal, ha nőnek öltözött férfiak mesélnek óvodásoknak herceg és herceg szerelméről, akik nem gondolják, hogy bármi csúnyaság húzódhat a Bite Zsoltok féle szerelmi történetek mögött, azok most miért nem a kegyelmet kapott illető tiszteletére állítanak be ideiglenes Facebook-profilkép keretet?

Csak hát ugye ez az óriási különbség a baloldali liberális „woke” politika és a keresztény-konzervatív nézetek között, ha előbbi nem következetes, belefér, ha az utóbbi gépezetébe csúszik hiba, az már hitelvesztés.

Reakciók az efebofil „tanárra”: a baloldalon csendben hallgatnak 

Címlapképen: Novák Katalin köztársasági elnök lemondását és Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter közéletből való távozását követelő, az Országos Közös Akarat elnevezésű csoport által szervezett tüntetés résztvevői vonulnak a Lánchídon a budai Várba, a Sándor-palota elé 2024. február 9-én. Középen Simkó Edit pedagógus, aktivista, mellette jobbra Csárdi Antal LMP-s országgyűlési képviselő és a bal szélen Kiss Gergő, az Egységes Diákfront elnökségi tagja. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Iratkozzon fel hírlevelünkre