Kedves transz nők, a mellbimbótok hasztalan

Nem tudom annak idején mekkora sérelmet jelenthetett a férfiak önbecsülésének, amikor a nők elkezdték kiharcolni egyenjogúságukat, de elég visszás, hogy most a férfiak kezdenek el női jogokat kiharcolni maguknak, amelyek legjobb esetben is csak a jog talaján állnak meg, a tudományén és a tényeken már nehezen.

Dédanyáink teljes mellszélességgel harcoltak azért, hogy a magamfajtának mára már természetes legyen a szavazati jog, illetve az engem megillető munkabérért való hivatás választása. Mindemellett az is magától értetődő, hogy méhe még mindig csak a nőknek van, így természetéből fakadóan gyermeket kihordani és megszülni is csak mi vagyunk képesek, ennek értelmében az anyatejes táplálásra is kizárólag az XX kromoszómával születettek alkalmasak.

Sajnálom kedves férfiak, transz nők, akik férfinak születtetek, de a mellbimbótok hasztalan.

Ennek dacára a LibsofTiktok a napokban posztolt egy olyan emberről, aki azt képzeli, hogy férfi létére szoptatja a kilenc hónapos gyermekét, a tejserkentéshez pedig sört használ.

Forrás: Instagram/LibsofTiktok képernyőfotó

Persze lehet parókában hímtaggal a láb között kikérnie magának valakinek, hogy férfinak szólították, pedig a lelke mélyén valójában nő, de azért ezt a szoptatás dolgot baromi nehéz lenyomni egy normálisan gondolkodó társadalom torkán, ahol még a legtöbb homoszexuális és transz is elismeri, hogy egyneműek nem képesek a gyermeknemzésre, valamint férfiak/férfinak születettek se szülni, se szoptatni nem tudnak.

Az említett példa súlyosságát már csak az fokozza, hogy a transz nő — vagyis biológiai férfi —arról ír, hogy évtizedekre visszanyúlik az az álma, hogy a szoptatáson keresztül kapcsolódhasson a gyermekéhez — tehát kicsit sem beteges — ehhez pedig rengeteg orvosi segítséget kapott, hogy megnövekedhessen a melle.

Micsoda öröm ez az összes anya számára, akiknek minden szándékuk és energiabefektetésük ellenére nehezen vagy semennyire sem sikerült gyermekeiket anyatejjel táplálni, de gond egy szál se, hamarosan érkeznek a tapasztalt férfiak laktációs tanácsadással.

Forrás: Instagram/LibsofTiktok képernyőfotó

A címlapfotó forrása: Instagram/LibsofTiktok képernyőfotó

Iratkozzon fel hírlevelünkre