A déli határ mentén is egyre erősebb a KDNP, megalakult a battonyai alapszervezet

Megalakult a Kereszténydemokrata Néppárt Battonya Városi Szervezete. Az alapítói nyilatkozat szerint a szervezet célja, hogy városukban a keresztény/keresztyén értékrendet képviseljék.

Az alakuló ülésen a vármegyei kereszténydemokrata közösséget Szebellédi Zoltán elnök képviselte.

Mucsi András, a Békés városi szervezet elnöke ugyan nem tudott jelen lenni az alakuló ülésen, de a kezdő lépéseket ő tette meg az új csoport létrehozatalában. A meghívásnak eleget téve a Fidesz nevében Korobán Éva helyi elnök vett részt az eseményen – írta Facebook-oldalán a KDNP Békés vármegyei szervezete.

A héttagú szervezet titkos szavazással Borsodi Jánost választotta elnöknek, Venter Miklós lett a titkár, a pénztárosi feladatokat Molnár Sándor látja el. A KDNP Békés Vármegyei Választmányában Borsodi János képviseli a szervezetet.

Az alapítók munkájukkal a keresztény közgondolkodást, összefogást kívánják erősíteni.

A szervezet megalakításával lehetőséget szeretnének kínálni a hitük szerint gondolkodó hallgatag, visszahúzódó embereknek is, hogy lehetőséget találjanak a cselekvésre Battonya érdekében

– közölték.

Miután egyre nagyobb az illegális migránsnyomás Magyarország déli határánál, fontos, hogy a déli országrészben is egyre többen vállalják kereszténydemokrataként a közéleti szereplést. Ezzel is elutasítva az illegális migrációt, a migránskvótákat, illetve a térségi migránsgettók kialakítását.

Címlapkép: a Kereszténydemokrata Néppárt Battonya Városi Szervezete. Forrás: Facebook/KDNP Békés vármegye


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb