Sátánista abortuszklinikát reklámoz a Cosmopolitan

abortusztabletta

A Cosmopolitan a fiatal nők körében az egyik legnépszerűbb magazin, a cosmopolitan.com oldalon pedig nem régen megjelent egy írás a Sátáni Abortusz Klinikáról.

A cikk szerint a Sátán Egyháza által létrehozott klinika valós betegeket szolgál ki és jó esélye van arra, hogy a valláson keresztül megkerülje az abortusz törvényeket. Az új-mexikói székhelyű távegészségügyi praxis, egy akkreditált klinikai csapat által vezetett törvényes egészségügyi szervezet, amely abortusz-ellátást kínál a betegeknek az állam határain belül.

Forrás: Instagram/Cosmopolitan képernyőfotó

A leírás alapján a személyzet a terhesség tizenegyedik hetéig abortusztablettákat ír fel, és a hét minden napján 24 órában telefonos hozzáférést biztosít minden rászoruló számára, csupán arról van szó, hogy ők is a Sátán Egyháza nevű vallási szervezet tagjai.

A cikk szerint a sátánisták valójában nem imádják az ördögöt — nincsenek rituális áldozatok vagy természetfeletti erőkre való törekvések — csupán kabalaként tekintenek a Sátánra a lázadás, a racionális vizsgálódás, a személyes szuverenitás tiszteletreméltó jelképeként, valamint a zsarnoksággal szembeni ellenállás szimbólumaként tekinetenek rá.

Ellentétben azonban más abortusztabletta szolgáltatókkal a Sátán Egyháza egy vallás, tehát a páciensek (akiknek maguknak nem kell sátánistának lenni) egy

vallási szertartáson vesznek részt, amely egy kulcsfontosságú jogi különbséget jelent az abortuszklinikákkal szemben.

Forrás: cosmopolitan.com

A címpalkép forrása Pixabay.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre