Megújult a KDNP honlapja

A honlap minden korábbinál teljesebb képet kíván adni a vizuálisan és tartalmában is megújult oldal látogatóinak a honi kereszténydemokrácia legfontosabb történéseiről, politikusaink szerepléseiről – írja a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleményében.

Teret kívánunk adni szakbizottságaink, szakmai műhelyeink, ifjúsági és egyéb partnerszervezeteink, valamint pártalapítványunk meglátásainak, elemző munkájának, valamint a rendezvényeikről szóló beszámolóiknak. Hírt adunk a kereszténydemokrata civil szervezeteknek a helyi közösségek és a magyar társadalom szempontjából nagy jelentőségű, de a média nyilvánosságában mégis kevés figyelmet kapó munkájáról.

– emelték ki. A KDNP 1944-es megalakulása óta a keresztény egyházak társadalmi tanítását képviseli a magyar közéletben. Hozzátették, a párt politikáját a perszonalitás, a szolidaritás, a szubszidiaritás, a közjó és az igazságosság gondolata vezérli. Ennek érdekében dolgoznak minisztereink, államtitkáraink a kormányban, képviselőink az Országgyűlésben és az Európai Parlamentben, vármegyei közgyűlési elnökünk, alelnökeink, polgármestereink, alpolgármestereink és önkormányzati képviselőink szerte az országban – tették hozzá.

Meggyőződésünk, hogy a kereszténydemokráciának küldetése van Európában és hazánkban. Csak az alapító atyák öröksége, a hiteles, valódi kereszténydemokrácia lehet képes arra, hogy válaszokat adjon korunk Európai Uniót érintő kihívásaira a migrációs válság, a teremtett világ védelme, a regionális háborúk és a gazdasági problémák tekintetében. Hisszük és valljuk, hogy a vármegyei és települési önkormányzatokban is a kereszténydemokrata politika az, ami garantálni tudja a helyi polgárok igényeinek megfelelően a rendet, a fejlődést, a biztonságot.

– fogalmaztak a közleményben. Kiemelték, a Fidesszel szövetségben ezt a kereszténydemokrata programot képviselték az elmúlt 13 évben és ezt fogják a jövőben is. A KDNP arra biztat mindenkit, hogy kövessék tevékenységüket a megújult honlapon, olvassák a magyar kereszténydemokratákkal kapcsolatos híreket, tekintsék meg az eredményeikről szóló képgalériákat és videós beszámolókat, “forgassák” a nyomtatásban megjelent, de a honlapon digitálisan is elérhető könyveket, újságot, és egyéb kiadványaikat.

Fogyasszák a honlap tartalmait, illetve kövessék közösségimédia-megjelenéseinket a Facebookon, a YouTube-on, az X-en, az Instagramon és a Flickr-en- emelték ki.

Legyenek részesei, illetve követői a magyar kereszténydemokrata közösségnek az online térben is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre