Hamarosan elindul a Családháló díj jelölési időszaka

A Családháló Alapítvány idén is útjára indítja a nagy sikerű Családháló díjat, amely olvasói szavazatok alapján ismeri el a kiemelkedő teljesítményt nyújtó intézményeket és szakembereket. Hamarosan jelölhetjük 2023 legjobbjait!

A koronavírus után 2022-ben ismét útjára indult a nagy sikerű Családháló díj, amelyre tavaly rekord számú jelölés érkezett. Idén ismét várjuk olvasóink véleményét arról, hogy 2022-ben mely szakemberek és gyermekeinkkel foglalkozó intézmények érdemelték ki az elismerést munkájukkal, családjaink támogatásával.

Hamarosan megkezdődik a Családháló díj jelölési időszaka, amelyben arra biztatjuk olvasóinkat, hogy nevezzenek meg és terjesszenek fel az elismerésre olyan, általuk ismert és szeretett szakembereket illetve intézményeket, amelyek 2023-ban is sokat tettek gyermekükért, családjainkért.

Az intézményi és egyéni kategóriák a jelölőlappal együtt kerülnek nyilvánosságra.

A díjazás folyamata a korábbi évekhez hasonlóan változatlan marad: a két körből álló szavazás dönti el, ki kapja meg az elismerést. Az első rész a jelölések leadásából áll, majd ezt követi egy rövid szavazási időszak, mikor a jelöltekre lehet szavazni egy erre létrehozott internetes felületen.

A jelölések legfontosabb része az indoklás, mely alapján a szakembert illetve intézményt felterjesztik a díjra. Nem csupán azért, mert így megismerhetjük a jelölt kiemelkedő munkáját, de azért is, mert szavazategyenlőség esetén a Családháló csapata a történetek alapján dönt a kategória győzteséről.

*** 

A Családháló díjat 2013-ban alapítottuk, azzal a céllal, hogy nyilvános elismerésben részesüljenek olyan szakemberek és intézmények, akik a gyermekekért történő munkájuk során különösen sokat tettek a családokért. A díj erkölcsi elismeréssel jár és az olvasók jelölése és szavazata nyomán, a Családháló csapatának döntése alapján kerül odaítélésre. Az elmúlt egy évtized alatt a Családháló díj híre a média figyelmének köszönhetően egyre több emberhez eljutott: számtalan megható és figyelemfelkeltő történet, emberfeletti küzdelem kapott kitüntetett figyelmet és méltó elismerést általa, hiszen a díjátadót mindig jelentős sajtóérdeklődés övezi országszerte.

Iratkozzon fel hírlevelünkre