Bill Gates 2030-ig minden ENSZ-tagállamban bevezetné a kötelező digitális azonosítót

Brüsszel a globalista elit parancsait teljesíti – mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádióban a múlt hét pénteken. A globalisták célja pedig a New World Order, az új világrend megalkotása, amelyet – természetesen – ők uralnának. Ez akkor is tény, ha a Wikipédia még ma összeesküvés-elméletnek nevezi. Pedig a 20. század során már Woodrow Wilson és Winston Churchill is használta ezt a fogalmat.

A globalista elit szervezetek és személyek hálózatain keresztül igyekszik segíteni az új világrend létrejöttét. Ilyen szervezet például a senki által meg nem választott Világgazdasági Fórum (WEF), amelyet az ENSZ, sőt az EU is támogat.

Ilyen jól ismert személy a magát – Soroshoz hasonlóan – szintén humanistaként és életjobbítóként beállító Bill Gates is.

Bill Gates legújabb terve az elmúlt héten öltött testet, amikor nyilvánosságra hozta az 50 az 5-ben nevű honlapját.

Ebből kiderült, hogy az ENSZ, a Bill és Melinda Gates Alapítvány, valamint a Rockefeller Alapítvány partnerei kampányt indítanak, hogy felgyorsítsák a digitális azonosító, a digitális fizetés és az adatmegosztás bevezetését 50 országban 2028-ig; a digitális nyilvános infrastruktúra (DPI) égisze alatt.

Az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programja (UNDP) pedig bejelentette, hogy 2030-ig világszerte bevezeti a DPI-t, és ez kötelező lesz azok számára, akik részt kívánnak venni a társadalomban…

A Digitális Nyilvános Infrastruktúra (DPI) részei lesznek:

  • a „digitális azonosítók”
  •  az oltási útlevelek
  • a központi banki digitális valuták (CBDC), amelyeket a globalista WEF is támogat az ENSZ-szel és az Európai Unióval együtt

– foglalta össze az Expose News.

„Ha sikeres, a DPI felhatalmazza a kormányokat és a vállalatokat arra, hogy társadalmi hitelrendszereket vezessenek be, amelyek meghatározhatják, ki, hol és hogyan utazhat, mit szabad fogyasztania, és hogyan lesz képes tranzakciót végrehajtani a programozható pénzével (ez a CBDC). Gondoljunk csak az egyéni szénlábnyom-követőkre, az ultra alacsony kibocsátási zónákra (ULEZ) és a CBDC-re, amelyeket úgy programoztak, hogy korlátozzák a »kevésbé kívánatos« vásárlásokat – amelyek mindegyikét a nagy újraindítás támogatói szorgalmazzák” – írta a tervvel kapcsolatban a TheSociable.

Bill Gates azzal érvel, hogy a DPI révén majd mindenkinek jobb lesz- Könnyebb lesz a kártyánkon lévő pénzeinket kezelni, kényelmesebb lesz az életünk, jobb lesz az egészségügy és gyorsabbá válik a zöld fejlődés. (Most lenne igazán boldog Marx Károly…)

A Világgazdasági Fórum egy cikksorozatot tett közzé, amely szerint a DPI bevezetésével a Világgazdasági Fórum „gondol a gyerekekre is”, mert a gyermekek jogait világszerte javítani lehet a nyilvános digitális infrastruktúrákba való befektetéssel. (Hát nem megható?) A Világgazdasági Fórum azt is ígéri, hogy majd az új „készpénz nélküli társadalmakat” és digitális azonosítókat a nyilvánosság üdvözölni fogja a „zéró tudás technológiájuk” miatt.

Bill Gates új honlapjáról az is kiderült, hogy a DPI-t előbb 50 országban vezetnék be, köztük egyes afrikai országokban, illetve Indiában, de a terv az, hogy 2030-ra globálisan is bevezessék minden ENSZ-tagállamban.

Közöttük Magyarországon is…

Címlapkép: Bill Gates. Forrás: Twitter

Iratkozzon fel hírlevelünkre