Elon Musk: Soros György gyűlöli az emberiséget – VIDEÓ

Soros György alapvetően gyűlöli az emberiséget – vélekedett Elon Musk amerikai milliárdos Joe Rogan podcastjában.

Elon Musk szerint Soros olyan folyamatokat segít elő, amelyek a civilizációt folyamatosan tönkreteszik. Egyik intézkedésével elérte, hogy olyan kerületi ügyészeket válasszanak meg, akik nem foglalkoznak valójában a bűnüldözéssel.

Illetve felidézi a magyar születésű amerikai üzletember első hírhedt intézkedését, amellyel meggyengítette a brit fontot. Elon Musk emellett okos embernek tartja Sorost, és egy másik nagy erősségének tartja, hogy olyan helyeken veszi észre a pénz értékét, ahol más nem.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mindsetofthetruth News (@mindsetofthetruth) által megosztott bejegyzés

A Tesla-vezér egyebek között arról is beszélt, hogy a koronavírus-járvány halálozásait valójában a lélegeztetőgépek okozták, de szóba került az is, hogy miért vette meg a Twittert. A több mint két órás adást itt tudják megnézni:

 

A címlapképenvSoros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke az Európai Roma Mûvészeti és Kulturális Intézet elindításának alkalmából rendezett berlini sajtóértekezleten 2017. június 8-án. (MTI/AP/Ferdinand Ostrop)

Iratkozzon fel hírlevelünkre