Alapjogokért Központ: A dollárbaloldal tovább akciózik Brüsszelben

Tovább akciózik a dollárbaloldal Brüsszelben: az Európai Parlament politikai cirkusza, élén Daniel Freund (Zöldek/Európai Szabad Szövetség) európai parlamenti képviselővel, éppen az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékéről szóló nemzeti ünnepen indított újabb támadást Magyarország ellen – közölte az Alapjogokért Központ szerdán.

A honlapjukon közzétett elemzésben azt írták: az önmagukat függetlennek tituláló, de nyilvánvalóan a Nyílt Társadalom hálózatának zsoldjában álló baloldali brüsszeli képviselők és a hozzájuk kötődő szakértők által írt elemzés a Magyarországnak járó uniós források további visszatartására szólít fel. A pénzügyi zsarolás folytatódik – tették hozzá.

Úgy fogalmaztak: az említett szakértői munka, amelyre Daniel Freund hivatkozik, egy újabb fércmű, politikai pamflet Soros György globalista-progresszív boszorkánykonyhájából; az anyag lábjegyzetében hivatkozási alapként a Soros fizette Magyar Helsinki Bizottság – a pedofilmosdatásba keveredett Kőszeg Ferenc szervezete -, az Amnesty International és az Eötvös Károly Intézet anyagai találhatók.

Ne legyen kétségünk afelől sem, hogy a tanulmány szerzőinek tollát a hazai dollárbaloldal brüsszeli képviselői fogták

– írta az Alapjogokért Központ. A kör bezárult – tették hozzá -, a külföldi baloldali elit által finanszírozott hazai ellenzék a Soros-szervezetek érveivel kirohan Brüsszelbe, az európai baloldal szoknyája mögé bújva a magyar érdekekre támad, melyből aztán itthon politikai cirkuszt csinál. Mindez az elmúlt évekből már ismerős az Alapjogokért Központ szerint.

Hangsúlyozták: Brüsszelben változás kell; a jövő évben esedékes európai parlamenti választásokon a szavazópolgárok mondanak majd ítéletet a nemzeti érdekeket semmibe vevő európai és hazai baloldal képviselőiről.

A címlapképen Cseh Katalin, a Momentum képviselõje az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július 16-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Iratkozzon fel hírlevelünkre