Istennel minden lehetséges – Film érkezik a félkarú amerikai sportolóról

A félkarú amerikai válogatott softball játékos, Katelyn Pavey azt szeretné, ha mások is tudnák: Isten segítségével bármi lehetséges. A film Pavey figyelemre méltó útját követi nyomon, aki feladatának érzi, hogy hitével inspirálja az embereket. 

„Az élet nem mindig könnyű, de az Istenbe vetett hitem átsegített a nehézségeken” – mondta a The Christian Postnak. 

„Remélem, hogy azok, akik megnézik a filmet, azt viszik magukkal, hogy van célod, és Istennek tervei vannak veled, és vezetni fog, bármit is teszel az életben”.     

A Kentucky Christian University játékosa elmondta, hogy arra bátorítja az embereket, hogy használják mások kételyeit a képességeikkel kapcsolatban motivációként, hogy eljussanak oda, ahová Isten akarja őket vinni. 

„A viszontagságok leküzdése egy gondolkodásmód. Célokat kell kitűznöd, és keményen kell dolgoznod azért, hogy elérd ezeket” – tette hozzá.

Szerinte a mások által keltett kétségeket fel kell használni hajtóerőként. „Ha én meg tudom csinálni, akkor te is meg tudod csinálni” – jelentette ki. 

„Egy karom van, és egyetemi válogatott lettem. Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy Isten megadta nekem a teret és a képességet, hogy egy olyan sportot űzzek, amit szeretek. Másoknak is megvan a képességük arra, hogy azt tegyék, amit akarnak – Istennel az oldalukon.”  

Pavey szürreális érzésnek nevezte a film megjelenését, amely szeptember 22-én kerül az amerikai mozikba. 

„Soha nem gondoltam, hogy van egy történetem, amit el kell mesélnem, de most, hogy elkészült, kicsit ideges vagyok. De izgatott is, hogy a film eljut a gyerekekhez és azokhoz az emberekhez, akiknek azt mondták, hogy nem képesek valamire”. 

Az „I Can” már elnyerte a legjobb film, a legjobb rendező és a legjobb színész díját a Floridai Hit és Család Filmfesztiválon.

 

A címlapkép forrása: YouTube/képernyőkép 

Iratkozzon fel hírlevelünkre