2024. április 29. Hétfő Péter

Pályázati felhívás a magyar keresztény könnyűzenei kultúra magasabb szintre emelése érdekében

A magyar keresztény könnyűzenei kultúra magasabb szintre emelése érdekében, a Magyar Kormány támogatásából a Kovács K. Zoltán Alapítvány pályázatot hirdet keresztény könnyűzenei koncertek és képzések támogatására.

A program célja, hogy a keresztény könnyűzenei képzésekhez, elsősorban a koncertek próbáihoz, koncertekhez, fellépésekhez szükséges feltételekhez hozzájáruljon.

Pályázni azok a zenekarok, egyházi szervezetek, informális csoportok, nagykorú természetes személyek, civil szervezetek pályázhatnak, akik a helyi plébánia, egyházközség, helyi vallási közösségek zenei munkájában, szolgálatában aktívan részt vesznek vagy a jövőben részt kívánnak venni. A vallási közösséghez kapcsolódó fennállást a hitoktatónak, plébánosnak, lelkésznek, helyi egyházi szervezet vezetőjének szükséges igazolnia.

A Kovács K. Zoltán Alapítvány jelen pályázati felhívás keretében keresztény könnyűzenei koncertet, fellépéshez szükséges feltételek biztosítását (eszköz bérlés, terembérleti díj), valamint a koncertre való felkészülés biztosítását (pl. próbaterem, oktatói díj) támogatja.

Nem nyújtható támogatás hangszer, vagy bármely más eszköz vásárlásra.

A támogatás az alábbi kiadási jogcímekre igényelhető:

  • előadói díjak,
  • oktatói díjak, próbaterem bérleti díja, melyek a koncert/előadás próbafolyamatai során merülnek fel,
  • koncerthez kapcsolatos kiadások (terembérlet, technikai feltételek biztosítása).
A pályázati kiírás keretében támogatott projektek támogatási és megvalósítási időszaka: 2023. október 15. – 2023. november 30.

Az elnyerhető támogatás összegének felső határa 300.000.-Ft.

A pályázati felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 3.000.000.-Ft (azaz hárommillió forint).

A támogatási kérelmet kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani. Beadási határidő: 2023. szeptember 30.

A beadás során a tárgy mezőbe kérik feltüntetni: pályázat 2023/1. Cím: info@kkza.hu A pályázatok beérkezését az alapítvány elektronikusan visszaigazolja.

A pályázat elbírálása a beadási határidőt követően történik, melynek eredményéről elektronikus úton értesítik a pályázókat. Az elbírálás határideje: 2023. október 15.

A pályázati anyag és a benyújtandó dokumentumok az alábbiakban elérhetők:

A pályázat benyújtásakor az alábbi dokumentumok csatolása szükséges:

  • kitöltött pályázati adatlap;
  • egyházi ajánlás
  • adatlap 1. sz. melléklete: pályázó nyilatkozata 1.a: magánszemély pályázók részére, 1.b szervezeti formában pályázók részére
  • adatlap 2. sz. melléklete: adatkezelési hozzájárulás
  • szervezeti formában pályázók részére: bírósági/cégbírósági kivonat és a képviseleti jogosultsággal rendelkező, pályázatot is aláíró személy aláírási címpéldánya

Iratkozzon fel hírlevelünkre
<