Fenyegetik az iskolakörzet keresztény vezetőjét, mert szembeszáll az LMBTQ-lobbival 

„Nem titok, hogy Krisztus követője vagyok” – hangoztatja a kaliforniai Sonja Shaw annak ellenére hogy a Chino Valley Unified School District (CVUSD) iskolai körzet tanácsának elnökeként folyamatos fenyegetéseket kap, mert úgy gondolja, hogy a szülőknek joga van tudni arról, hogy a gyerekük mit tanul és csinál az iskolában, beleértve azt is, ha ellenkező neműként vagy egyéb genderhez tartozóként definiálja magát. 

A szülői értesítési szabályzatot a testület júliusban 4:1 arányban fogadta el. Ez kimondja, hogy az iskolai tisztviselőknek három napon belül értesíteni kell a szülőket, ha a diák úgy dönt, hogy a biológiai nemétől eltérő nemmel vagy más módon azonosítja magát. 

A helyi rendőrség komolyan vette a fenyegetéseket, és egy embert már le is tartóztattak. Shaw nem oszthatott meg sok információt, azonban azt elmondta a Christian Postnak, hogy a rendőrök több fenyegetést vizsgálnak, köztük egy olyat, amelyet valaki „Antifa” néven küldött, és amelyben Shaw privát címét tárták a nyilvánosság elé. 

Shaw hozzátette, hogy „számos más fenyegető üzenetet, e-mailt és közösségi médiás bejegyzést küldtek a CVUSD igazgatótanács tagjainak”, „hangüzeneteket kapok, amelyben az életemet fenyegetik, és most már egy másik tag életét is”.  

Hozzátette, hogy mindez nem tántorítja el, tudja, hogy a harc valószínűleg csak most kezdődik.

„Az emberek az egész országból telefonáltak, e-maileztek és továbbra is írnak támogató leveleket, és azt mondják, hogy reményt adtunk nekik”.  

Mint mondta, van forrása a folytatáshoz – Isten Igéjéből származik.

„Hiszen tudom, milyen terveket gondoltam el felőletek – mondja az Úr; ezek a tervek a békére vonatkoznak, nem a pusztulásra, mert reménységgel teli jövőt szánok nektek.” (Jeremiás 29:11)

A címlapkép forrása: Unsplash

Iratkozzon fel hírlevelünkre