Fidesz-KDNP miskolci frakciója: Bünteti a mozgáskorlátozottakat a baloldal Miskolcon

Kitiltotta az elektromos mopedekkel utazó mozgáskorlátozottakat a busz- és villamosközlekedésből Miskolc baloldali városvezetése – számolt be a miskolci Fidesz közleményében. Mint írták, példátlan és megalázó események történtek az elmúlt időszakban Miskolcon. 

A baloldali városvezetés sunyi módon, egyeztetés nélkül, egyetlen tollvonással akadályozta meg az elektromos mopedes mozgáskorlátozottak tömegközlekedésben való részvételét – jelentették ki. 

A megszorítást megalázó intézkedések követték, hiszen a miskolci Fidesz információi szerint többször is rendőrt hívtak a mozgásukban korlátozott utasokra, ezáltal méltatlan és megalázó helyzetbe hozva őket. A példátlan események miatt hosszú ideig álltak a vonaljáratok is

– írták.

Közölték, a Fidesz–KDNP miskolci frakciója nevében elítélik a történteket, azonnali kivizsgálást és bocsánatkérést követelnek. Szerintük a baloldali városvezetés ismét bebizonyította, hogy érzéketlen a szociálisan rászorulók iránt, üres lózungokat hangoztatnak akkor, amikor a társadalmasításról beszélnek. A baloldali városvezetés ezzel a döntésével morálisan is bebizonyította, hogy alkalmatlan és méltatlan a miskolciak képviseletére – zárta közleményét a miskolci Fidesz.

A címlapkép forrása: Fidesz-Miskolc/Facebook

Iratkozzon fel hírlevelünkre