Pénzmosógépet vitt a Fidelitas Karácsony Gergelynek – VIDEÓ

A Fidelitas szerint élő ember nem veszi be a dollárbaloldal mikroadomány-meséjét, azt, hogy a választások előtt a főpolgármester által alapított 99 Mozgalom számlájára került félmilliárd forint támogatás mikroadományokból gyűlt össze, hiszen bizonyíték van a készpénzes befizetésekre.

A szombati Facebook-bejegyzésükhöz csatolt videóban az látszik, hogy aktivistáik egy játékpénzzel teli elöltöltős, általuk pénzmosógépnek nevezett mosógépet cipelnek a budapesti városháza elé. Közölték: Karácsony Gergely mikroadomány-botránya nagy sajtóvisszhangot keltett, és ma már mindenki tudja, hogy a főpolgármester szavahihetetlen. A videóban elhangzott: az 500 milliónál is több kampánypénzt Karácsony Gergely régi jó barátja, Perjés Gábor fizette be a 99 Mozgalom számlájára összesen 19 alkalommal. Ahogy a haverok ezt rendezték, könnyen meglehet, hogy simán pénzmosás történt – jegyezték meg.

A felvétel szerint – bár a titkosítás alól feloldott jelentés számos kérdést felvet – a dollárbaloldal szokás szerint sunnyog, látványosan menekül a nyilvánosság elől, pedig a készpénzes befizetések 13 alkalommal haladták meg a 10 millió forintot. Feltették a kérdést, ezek után ki veszi még be a mikroadomány-mesét. Kijelentették: azért hozták Karácsonyéknak a pénzmosógépet, hogy ha neki vagy a haveroknak legközelebb pénzmosási kényszere támad, ne ilyen bénán, hanem céleszközzel tudják mosni a lóvét. A bejegyzésben az olvasható: bizonyíték van a készpénzes befizetésekre, amelyek során 500 millió forint került euróban, fontban a 99 Mozgalom számlájára.

Iratkozzon fel hírlevelünkre