Az Antifa támadt neki az LMBTQ-propagandát ellenző szülőknek 

Iskolatanácsi ülést tartottak egy kaliforniai oktatási intézményben, ahol az örmény és latino szülők megpróbálták kifejezni nemtetszésüket azért, mert az iskolában előszeretettel népszerűsítik az LMBTQ-párti programokat. Ezt azonban nem tudták megtenni, ugyanis megjelent az Antifa, valamint más szónokok, köztük egy szoknyás, magassarkú cipőben lévő férfi is, hogy támogassa a Pride-hónapot. 

A helyi közösségben nagy ellentéteket szított az ügy, többen kivették az iskolákból a gyerekeket. Egyes intézményekben mindössze a diákok 40 százaléka látogatja az órákat. 

#BREAKING: The protest outside the Glendale Unified School Board meeting has turned violent, with protesters clashing. @GlendalePD trying to regain control now. @RoadSageLA overhead in #SKYCAL. @kcalnews pic.twitter.com/g0YWp1KVWI

— Mike Rogers (@MikeRogersTV) June 7, 2023

 

A botrányba fulladt tanácsi ülés után három embert letartóztattak, miután a szülők szembeszálltak az Antifa maszkba és rózsaszín kendőkbe öltözött tagjaival. 

WATCH today in Glendale, CA. You know you messed up when the papa bears show up. These are Armenian papa bears. The school district is also pushing age-inappropriate sexual content to 4-year-olds. Antifa came out to fight the dads. The papa bears WON. pic.twitter.com/bKWn5Lio25

— Asra Nomani • Defeating the #WokeArmy (@AsraNomani) June 7, 2023

 

A kaliforniai oktatási törvényt 2011-ben fogadták el, amely előírja, hogy a történelem és a társadalomtudományok oktatásában meg kell jeleníteni a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű amerikaiakat is, a 2016-os módosítás során pedig bevezették, hogy a tantervnek tartalmaznia kell az LMBTQ-programokat is. 

Nem csak a kaliforniai örmények tüntettek, Maryland állambeli Montgomeryben is az utcára vonultak, többnyire muszlim szülők, ahol összetalálkoztak a woke képviselőivel, de nem adták meg magukat, kitartóan kiabálták: „Megvédjük a gyermekeinket!” 

Egy muszlim feminista számolt be arról, hogy az állami iskolákban korábban visszautasították a szülők kérését arra vonatkozóan, hogy a gender-ideológiához kapcsolódó indoktrinációt ne engedjék be az iskolákba. Hozzátette, hogy az Obama-adminisztráció alatt a muszlim közösség együttműködött a szélsőbalosokkal, akiknek a világnézetük viszont teljesen ellentétes a muszlim hit alapjaival. 

The #WokeArmy is dealt a lethal blow. The battlefront: Montgomery County, Maryland. TODAY. The hard-left came after the kids and Muslim parents aren’t having it. 🧵

Montgomery County Public Schools recently refused to allow parents to opt out of indoctrination that relates to… pic.twitter.com/KIMTI1fAIM

— Asra Nomani • Defeating the #WokeArmy (@AsraNomani) June 7, 2023

 

Forrás: The Daily Wire 

A címlapkép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

Iratkozzon fel hírlevelünkre