Bagdy Emőke: Vigyázzunk gyermekeinkre!

Legszívesebben egyenként átölelnének benneteket – üzente Bagdy Emőke, miután megkapta azokat a támogató aláírásokat, amelyeket a CitizenGO adott át számára. A keresztény-konzervatív szervezet több mint 22 ezer aláírást gyűjtött össze a szakpszichológus mellé állva, miután a Szkeptikus Társaság neki ítélte oda az általuk ironikusnak titulált, minden tudományos tartalmat nélkülöző Laposföld-díjat.

A CitizenGO keresztény-konzervatív szervezet azután vette védelmébe Dr. Bagdy Emőkét, miután megkapta a megtisztelőnek egyáltalán nem nevezhető „kitüntetést”. Az ok igen prózai: a klinikai szakpszichológus köztudottan gyermekeink védelmét helyezi a középpontba, s nem hajol meg a napjainkban divatos gender-elmélet előtt, amely véleménye szerint csupán „kulturális csinálmány”. A CitizenGO végül több mint 22 ezer aláírást gyűjtött össze a szakember mellé állva. Bagdy Emőke mellett közéleti szereplők és politikusok is elítélték a Laposföld-ügy hátterében álló szándékokat és magát a lejárató akciót.

Az aláírók és a CitizenGO nevében Dr. Faragó Renáta, a szervezet hazai kampányfelelőse és Szemkeő András, a CitizenGO kapcsolattartója ünnepélyes keretek között adta át  azokat a támogató aláírásokat, amelyek elítélik a méltatlan és tudománytalan támadást az értékvédő szakember ellen.

„Vigyázzunk gyerekeinkre és tartsunk össze!”

„Mindenki azt mondaná, ha megkérdezném”, (…) „csak az én gyerekemmel ne történjen meg semmi olyan, ami életre szóló kár!” – üzente Bagdy Emőke, akit szemmel láthatóan meghatott a sok támogató üzenet.

„Eljöttünk Bagdy Emőke professzor asszonyhoz, hogy átadjunk neki 22 144 támogató aláírást, miután méltatlanul neki ítélték a lejárató Laposföld-díjat, amiért kritikákat fogalmazott meg a gender ideológiával szemben. Hálásak vagyunk Bagdy Emőkének, amiért ilyen bátran kiáll a gyermekeink egészséges fejlődése mellett a támadások ellenére is.

Nem nézhetjük tétlenül, hogy értékvédő szakembereink ilyen támadásoknak legyenek kitéve csak azért, mert szembeszállnak ezzel az agresszív propagandával. Fontos, hogy ne hagyjuk magukra a megtámadott értékvédőket”

– fogalmazott a CitizenGO az aláírások átadása kapcsán.

A címlapkép forrása: Youtube/CitizenGO

Iratkozzon fel hírlevelünkre