Hidvéghi Balázs: az európai baloldal újabb brutális nyomásgyakorlásra készül Magyarország ellen – VIDEÓ

A Fidesz szerint az európai parlamenti baloldal egy újabb brutális nyomásgyakorlásra készül a jövő héten annak érdekében, hogy belekényszerítse Magyarországot a háborúba – erről Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő beszélt pénteken, a közösségi oldalára felkerült videónyilatkozatban.

A kormánypárti politikus azt mondta: az EP-képviselők a magyar dollárbaloldal hathatós közreműködésével egy újabb hazug, Magyarországot elítélő jelentést készítenek elő. A készülő szöveg hemzseg a durva hazugságoktól és arra szólítja fel az Európai Bizottságot, hogy ne fizesse ki a Magyarországnak járó uniós pénzeket – tette hozzá. Felháborítónak nevezte, hogy miközben a dollárbaloldal Magyarországon a pedagógusok béremeléséért tüntet, aközben Brüsszelben azon dolgozik, hogy a magyar emberek ne kapják meg a nekik járó forrásokat, és így a pedagógusok se a béremelést. Hidvéghi Balázs szerint a dollárbaloldal és Brüsszel célja, hogy Magyarországot a békepárti álláspont feladására kényszerítsék és belesodorják a háborúba.

Mi azonban kitartunk a békepárti álláspont mellett, és üzenjük Brüsszelnek, hogy nem engedünk a nyomásgyakorlásnak: minden egyes hazug támadásra megadjuk a méltó választ, és nem hagyjuk, hogy Magyarországot belesodorják a háborúba

– hangoztatta.

Forrás: Hidvéghi Balázs/Facebook

A címlapképen Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselõje sajtótájékoztatót tart a Képviselõi Irodaházban 2020. december 16-án.
MTI/Kovács Attila

Iratkozzon fel hírlevelünkre