Novák Katalin: A honvédség garantálja Magyarország szabadságát – VIDEÓ

Novák Katalin a Magyar Honvédség főparancsnokaként köszöntötte a 175 éves honvédséget a Magyar Honvédelem Napján. A köztársasági elnök szerint a honvédség Magyarország függetlenségének, szabadságának és biztonságának garanciája.

Önök Magyarország függetlenségének, szabadságának és biztonságának garanciái – írta a Magyar Honvédelem Napján a 175 éves honvédséget köszöntve Novák Katalin.

Ma, amikor a szomszédunkban háború dúl, a magyarok még inkább számítanak az Önök szolgálatára, hogy biztonságban tudhassuk hazánkat és családjainkat. Büszkék vagyunk Önökre, és azt kérjük, mindennapi szolgálatuk során tekintsék példának a bátor elődöket, és sose feledjék esküjüket: a Hazáért mindhalálig! Isten éltesse a Magyar Honvédséget és a honvédeket!

– olvasható a Sándor-palota honlapján közzétett köszöntőben. A köztársasági elnök Facebook-oldalán is közétett egy videót, ahol a Mikecz Kálmán Honvéd Kollégium növendékeivel beszélget Nyíregyházán. Novák Katalin arról kérdezte a fiatalokat, hogy miért szeretnének katonák lenni.

 

Forrás: sandorpalota.hu ; Novák Katalin/Facebook

A címlapkép forrása: Novák Katalin/Facebook

Iratkozzon fel hírlevelünkre