Gyerekek is láthatták, hogy élőben mutogatja nemi szervét a transz tiktokos

Noryna Diamond eredeti nevén Norbert nyíltan vállalja, hogy prostituált, mint ahogyan azt is, hogy transznemű, aki rossz testbe született, s ő valójában nő. A TikTokon rendszeresen megbotránkoztató dolgokat művel, például a követői kérésére levágta a haját, majd teljesen nyíltan végzett szexuális tevékenységet – írja az Origo. 

Noryna korábbi ténykedése olyan nagy port kavart, hogy őt és a vele együttműködő férfit fel is jelentették, mire kénytelen volt magyarázkodásba fogni, a gyerekek neveltetésére hivatkozva próbálta felmenteni magát a tettei súlya alól. Nem hagyta abba azonban a megbotránkoztató produkciókat, többek közt a nemi szervét kezdte el mutogatni. A követői között több kiskorú is van, a videót pedig már legalább ötezren látták. 

Norbert a Lakatos Leventének adott interjúban leszögezte, hogy nem szeretne mást, mint híres lenni és ezért bármit hajlandó megtenni.

A lap hozzáteszi, hogy míg Kínában a TikTok alkalmazás tanítja a gyerekeket, tudományos és oktató jellegű videókat tesznek rajta közzé, amiből játszva lehet informálódni, addig itt, a felvilágosult Nyugaton „rendületlenül ömlik belőle a gané”.

Forrás: Origo

A címlapkép forrása: Unsplash.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre