I. kerületi Fidesz: V. Naszályi Márta anyagi károkat okoz a kerületnek

A héten tartották volna a kerületi vendéglátósok teraszengedélyeinek kiadásáról szóló bizottsági ülést, az önkormányzati vezetés azonban szabotálta a munkát.

A Városfejlesztési Bizottság elnöke, Varga Dániel kérte számon Czukkerné dr. Pintér Erzsébetet, az I. kerület jegyzőjét, hogy miért korlátozzák V. Naszályi Márta polgármester asszonnyal a képviselők és a bizottság munkáját, ugyanis az új jegyző utasításba adta a hivatal dolgozóinak, hogy ne jelenjenek meg a bizottsági ülésen, ezzel ellehetetlenítve annak megtartását.

„V. Naszályi Márta újabb értelmetlen politikai csatározása már komoly anyagi kárt okoz a kerületnek, hiszen a bizottsági döntés hiányában jelentős bevételtől esik el az önkormányzat” – írja az I. kerületi Fidesz Facebook oldalán bejegyzésében.

A helyi Fidesz ígéretet tett arra, hogy jogi lépéseket tesz annak érdekében, hogy a polgármester és jegyzője politikai hadműveletét ne a kerület lakói szenvedjék el.

Varga Dániel személyesen kérte számon Czukkerné dr. Pintér Erzsébetet, de kérdéseire a válasz helyett rácsapták az ajtót.

Forrás: Fidesz I. kerület/Facebook

A címlapképen Váradiné Naszályi Márta (PM), az I. kerület polgármestere látható a Fővárosi Közgyűlés rendes ülésén a Városháza Dísztermében 2022. január 26-án. Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Iratkozzon fel hírlevelünkre