Vejkey Imre Cseh Katalinról: Aki embernek hitvány, magyarnak is alkalmatlan

Az, hogy a magyar dollárbaloldal minden erejével, megállás nélkül saját hazája ellen tevékenykedik, már nem meglepetés számunkra, de amit Cseh Katalin az elmúlt napokban tett az mindennek a legalja – jelentette ki Vejkey Imre, a KDNP országgyűlési képviselője.

Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője arra kérte képviselőtársait, hogy tagországaikkal csatlakozzanak az Európai Bizottság és Magyarország közötti perhez, és közösen érjék el, hogy vonják vissza a magyar gyermekvédelmi törvényt. 

A dollárbaloldal képviselőinek ilyenfajta megnyilvánulása már önmagában is végtelenül felháborító és szégyenteljes, de hogy ehhez még szövetségeseket is gyűjt, nos hát ez több ennél: ez már gyalázatos.

– fogalmazott a KDNP-s politikus. Vejkey Imre hozzáfűzte, az egész világon egyre jobban eluralkodó agresszív és deviáns magatartások ellen, valamint a gender propaganda ellen Magyarország időben lépett. Kiemelte, kizárólag a magyar szülőknek van joga dönteni a gyermekek szexuális neveléséről és ebbe senki más nem szólhat bele. A KDNP országgyűlési képviselője Tamási Áront idézve üzent Cseh Katalinnak és a baloldalnak:

Aki embernek hitvány, magyarnak is alkalmatlan. 

Forrás: Facebook/KDNP és Frakciója

A címlapképen Vejkey Imre. Forrás: Szennyes Krisztián/Vasarnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre