Drag queen show a Los Angeles-i állatkertben

A Los Angeles-i állatkertben nem csak oroszlánokat és pingvineket csodálhattak meg az odalátogatók, hanem drag queen showban is részesülhettek, vagyis transzvesztita sztriptíz előadások várták őket a helyszínen. A Fox News riportere felvételt készített a helyszínen, ahol a műsor egyes résztvevői büszkén ecsetelték, hogy csupán szórakoztatni szeretnék a gyerekeket.

A Fox News beszámolója emlékeztett, hogy bár a drag queen showk-at számos kritika érte az Egyesült Államokban, mégis futótűzként terjed. A Los Angeles-i állat- és növénykert a riporter beszámolója szerint nemcsak felnőtteknek, hanem kifejezetten gyermekek számára is hirdette a programot. A tudósítás előtt a Fox News az állatkert egyenlőség programjáért felelős igazgatóját is megkérdezte, aki határozottan tagadta, hogy szexuális tartalma lenne az előadásnak.

A riport felvételei azonban egyértelműen tanúsítják, hogy a transzvesztita előadók magukat simogatják, a nemi szervüket fogdossák és trágárul beszélnek a gyermekek előtt. Az esemény után a programfelelős már nem volt hajlandó reagálni arra a kérdésre, hogy kitart-e amellett, hogy nincs szexuális vonatkozása a műsornak.

A Fox News cikkét a híradó.hu fordította.

A címlapkép forrása: unsplash.com

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre