Hollik István: A magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül

A szankciókról szóló nemzeti konzultáció bebizonyította: a magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez eljuttatott videójában.

Hollik István közölte, hogy lezárult a nemzeti konzultáció kiértékelése. Csaknem 1,4 millió ember mondta el a véleményét.

„Az eredményekből tisztán látszik, hogy a magyarok nem támogatják az elhibázott brüsszeli politikát”, a kitöltők elsöprő többsége nem kér a szankciókból

– emelte ki.

A nemzeti konzultáció eredménye ugyanakkor még valamit bebizonyított: „azt, hogy a magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül” – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

„Azzal ugyanis, hogy Gyurcsány Ferencék Brüsszel és az elhibázott szankciók oldalára álltak, egyértelműen szembehelyezkedtek a magyar érdekkel, és a magyar emberek véleményével is, amit kifejeztek a nemzeti konzultációban”

– mondta.

Ráadásul ezen politikájukon máig nem hajlandóak változtatni: a baloldal továbbra is a magyarokra erőltetné a szankciókat, sőt újabbakat is bevezetne.

„Nekünk viszont Magyarország az első” – jelentette ki Hollik István, hozzáfűzve: mindent megtesznek, hogy érvényt szerezzenek a magyarok akaratának.

Ezért továbbra is nemet mondanak az elhibázott brüsszeli szankciókra. Mindent elkövetnek, hogy Magyarországot távol tartsák a háborútól, hiszen csak a béke jelenthet megoldást – hangoztatta a kommunikációs igazgató.

(MTI)

A címlapképen Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója látható a Mondjunk nemet a szankciókra! című országjáró sorozat fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Művelődési Központban 2022. november 15-én. Forrás: MTI/Varga György

Iratkozzon fel hírlevelünkre