Frappáns választ adott Kósa Ádám és Dr. Hoppál Péter Ujhelyi István kérdésére

Közeleg az év vége, itt az idő átértékelni az elmúlt esztendőt. Ilyenkor több közszereplő és politikus is hosszú posztokat ír saját tapasztalatairól, de van aki inkább a követőtáborát kérdezi ki. Az utóbbi opciót választotta Ujhelyi István, MSZP-s Európai Parlamenti képviselő, azonban arra nem számított, hogy mit kap kommentben Kósa Ádám, kormánypárti EP-képviselőtől és Dr. Hoppál Péter államtitkártól.

Ujhelyi István Facebook-oldalán tette fel a kérdést követőinek, hogy ki milyen szóval tudná a legjobban összefoglalni a 2022-es évet. Több mint háromezer komment érkezett vegyes válaszokkal, azonban a top kommentet Kósa Ádám írta: az EP-képviselő egy szót írt az áprilisi választásokra visszaemlékezve: kétharmad.

Ezt megerősítette Dr. Hoppál Péter államtitkár is, ő számokkal írta le a 2022-es évet : 2/3

Forrás: Ujhelyi István/Facebook

A címlapképen Ujhelyi István, az MSZP-Párbeszéd európai parlamenti képviselõjelöltje a Karácsony Gergellyel, az MSZP és Párbeszéd fõpolgármester-jelöltjével és Jávor Benedekkel, az MSZP-Párbeszéd európai parlamenti képviselõjelöltjével az Ezrek életét veszélyezteti a kormány évente – egyre rosszabb a levegõ Budapesten címmel tartott sajtótájékoztatón az Országgyûlés Irodaháza elõtt 2019. május 15-én. MTI/Mónus Márton

Iratkozzon fel hírlevelünkre