Indul a Családháló díj 2022-es jelölési időszaka!

A Családháló Alapítvány idén ismét útjára indítja a nagy sikerű Családháló díjat, amely olvasói szavazatok alapján ismeri el a kiemelkedő teljesítményt nyújtó intézményeket és szakembereket. A díjra a mai naptól várjuk olvasóink jelöléseit egészen január közepéig. Várjuk a megható, vagy éppen megdöbbentő történeteket, terjesszük a díjra rátermett szakembereinket s az említésre méltó intézményeket!

Itt az idő, hogy megkeressük 2022 legjobbjait: a mai naptól útjára indul a Családháló díj jelölési időszaka, amelyben arra biztatjuk olvasóinkat, hogy nevezzenek meg és terjesszenek fel az elismerésre olyan, általuk ismert és szeretett szakembereket, illetve intézményeket, amelyek sokat tettek gyermekükért az elmúlt évben.

Írjatok nekünk megható, vagy éppen megdöbbentő történeteket, jelöljetek olyan intézményeket, illetve szakembereket, akiknek hősies helytállása, odaforduló figyelme, szeretete segítette a családjaitokat az elmúlt időszakban.

A díj erkölcsi elismeréssel jár és a Családháló olvasóinak jelölése és szavazata nyomán, a Családháló csapatának döntése alapján kerül kiosztásra ünnepélyes keretek között a Budapesten megrendezendő díjátadó rendezvényen.

A díjazás folyamata

A Családháló díj első része a jelölések leadásából áll, majd ezt követi egy rövid szavazási időszak, mikor a jelöltekre lehet szavazni egy meghatározott internetes felületen.

A jelöléseket 2023. január 15-én délig várjuk a cikkben megadott internetes űrlapokon. Felhívjuk figyelmeteket, hogy a határidő után érkező jelöléseket nem tudjuk befogadni!

Ne feledjétek, a jelölések legfontosabb része az indoklás, mely alapján a jelöltet felterjesztitek a díjra. Szavazategyenlőség esetén a Családháló csapata a jelöltekről szóló történetek alapján dönt majd a kategória győzteséről. Ezért kérünk benneteket, hogy ezt minőségi módon írjátok meg nekünk!

A kategóriák

2022-ben az alábbi díjakat hirdetjük meg intézményi és egyéni kategóriákban.

Intézményi kategóriák:

2022 szülészete
2022 óvodája
2022 általános iskolája
2022 mini bölcsődéje
2022 családi bölcsődéje
2022 munkahelyi bölcsődéje
2022 klasszikus bölcsődéje
2022 különdíjasa (mely intézmény megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

Egyéni kategóriák:

2022 kórházi gyermekorvosa
2022 házi gyermekorvosa
2022 védőnője (területi vagy iskolai védőnő is lehet)
2022 óvónője
2022 bölcsődei kisgyermeknevelője
2022 különdíjasa (aki megfelel a kiírásnak, de egyik kategóriába sem fér bele)

Tehát ne feledjétek, az általatok díjazni kívánt szakembert, illetve intézményt első körben jelölni kell a díjra, a jelölések összesítése után következik majd a szavazás!

Jelölni és szavazni kizárólag a megadott internetes űrlapokon lehet. Más formában jelölést, illetve szavazatot nem fogadunk el! A beérkezett jelölésekről az intézményeket és az egyéni jelölteket a szavazás előtt telefonon és e-mailben értesítjük.

A jelölőlapok elérhetőségei:

Intézményt szeretnék jelölni

Szakembert szeretnék jelölni

További információkért írjatok nekünk a szerkeszto@csaladhalo.hu e-mail címre!

A díjakat a hagyományoknak megfelelően ünnepélyes keretek között fogjuk átadni Budapesten. Az eseményre a jelölteket, a díjazottakat, valamint családjaikat és a Családháló olvasóit szeretettel várjuk. A díjátadón a kategóriák győztesei mellett a jelöltek sem távoznak üres kézzel: megkapják a Családháló emléklapját, melyen szerepel, hogy felterjesztették a 2022. évi Családháló díjra.

A díjátadó időpontját és helyszínét később fogjuk közzétenni.

Fontos! A kategóriák győztesei az okleveleket, illetve a jelöltek az emléklapokat kizárólag személyesen, a díjátadó ünnepségen tudják átvenni. Postai úton, illetve interneten történő továbbításra nincs lehetőség.

A címlapkép forrása: Családháló.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre