Rendőrökre lőtt az embercsempész-banda – VIDEÓ

Rálőtt a rendőrökre az embercsempész-banda, azonban a rendőrség egy órán belül elkapta a lövöldözőket. – tájékoztatott a Police.hu

Hétfő reggel, az M5-ös autópályán, Inárcs térségében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda bűnügyi információi alapján ellenőrizni akarták egy, a főváros felé haladó magyar rendszámú Ford Transitot.

A kisteherautó a járőrautó megkülönböztető jelzését és a megállásra felszólítást figyelmen kívül hagyva tovább hajtott,

majd a kocsiból több lövést is leadtak a rendőrautó irányába.

A rendőrök ennek ellenére tovább követték a járművet, ami végül Budapest határában megállásra kényszerült. A gépkocsivezető és a mellette ülő férfi bemenekült egy közeli erdőbe, közben további lövéseket adtak le a rendőrök irányába. Az egyik rendőr figyelmeztető lövést követően viszonozta a tüzet. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság lezárta a területet. A lövöldözők utáni hajszába bekapcsolódott a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége is, akik 8 óra 21 perckor a XIX. kerületben elfogták a feltételezett elkövetőket: két, magát iraki állampolgárnak valló férfit.

A kisteherautóban 21 illegális migráns utazott, akik szír állampolgárnak vallották magukat, elszámoltatásuk megkezdődött.

A lövések következtében az illegális migránsok, az embercsempészek és a rendőrök sem sérültek meg. 

Embercsempészés bűntett miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság, hivatalos személy elleni erőszak bűntett miatt pedig a Központi Nyomozó Főügyészség indít eljárást.

Forrás: Police.hu.

Látványos videón ahogy a rendőrség faltörőkossal hatol be a drogtanyára

Hűtőszekrényben tárolta a szert, nem jó vége lett

Kiemelt képünk forrása PoliceHungary hivatalos Youtube-csatornája.

Iratkozzon fel hírlevelünkre