Kicsi vagy nagy – melyik női pénztárca lesz a divatos ebben a szezonban?

Kicsi és nagy, egyre megy?

Igen! Nagyon úgy tűnik, hogy miként ebben a szezonban trendi a sokszínűség, úgy a méretek terén is ugyanez a tendencia érvényes. Ahogy ez a https://answear.hu/k/noi/kiegeszitok/penztarcak oldalon nyomban láthatóvá is válik. Kicsi, közepes és nagy méretű modellek egyaránt felfedezhetőek. Az, hogy kinek melyik a nyertes, már abszolút egyéni preferenciák kérdése.

Az tény, hogy a gigantikus méretű táskák mellé kifejezetten jól mutatnak a határozottan nagy tárcák, amik így nem vesznek el használat közben a hatalmas osztatlan térben. Egyúttal a marokban elrejtőző, kicsike alternatívák is roppantul kedveltek, különösen azoknak a körében, akik iratokat nem hordanak magukkal, ugyanakkor a készpénzes fizetés még mindig aktuális a mindennapjaikban. Természetesen a két véglet között is megannyi variáns sorakozik, tehát nem túlzás azt állítani, hogy könnyedén az egyedi igényekre szabható a döntés.

Bézs színű pénztárca (Forrás: answear.hu)
Mi újság a színekkel?

Ahogy arra fentebb utaltunk, 2022-ben általánosságban is elmondható, hogy aratnak a színek. A hagyományosan ősziesnek mondható árnyalatokon túl színpompás variációk kínálják bájaikat. Érdemes élni az előnyeikkel, mert általuk még a szürke hétköznapok is eredményesen színezhetőek újra.

Nyilván, akik ragaszkodnak a tradíciókhoz, akadálytalanul ráakadhatnak azokra az alternatívákra, amik ehhez a kategóriához tartoznak. Fekete, barna, drapp, bézs, hogy csak a legkeresettebbeket említsük. Nincs az az újító színforradalom, ami ezeket az árnyalatokat képes lenne letörölni a palettáról, sokak legnagyobb örömére!

Táskát a tárcához vagy tárcát a táskához?

Nem feltétlenül könnyű megválaszolni ezt a dilemmát. Vajon a női kézitáska vagy a pénztárca az első a vásárlás sorrendjében? A helyzet az, hogy majdnem mellékes, mert minden esetben cél az összhang megteremtése. Tehát adottak a színek, amikhez passzoló árnyalatokat ildomos választani és adottak a fazonok, amik szintén meghatározóak. Az, hogy végül melyik kiegészítő adja meg az alapot, alapvetően mindegy. A kontrasztos tulajdonságok általában nem célravezetőek, mert túl nagy különbséget hoznak létre, ami túlzottan látható. Ellenben a harmónia megteremtése és megőrzése olyan irány, ami mindenkor jófelé mutat.

Ezen túl pedig a méretek kérdését is így jó ötlet kezelni. Ha például adott egy nagy méretű táska, akkor evidencia, hogy a nagyobb méretű tárcák a befutók. Ellenben, ha egy aprócska retikül alkotja a mindennapi szett részét, akkor bizony a pici tárcák az igaziak. Vagy persze az is egy megoldás, hogyha nagy modell a győztes, akkor jöhet mellé a kosárba egy méretben passzoló táska is!

(X)

A címlapkép forrása: answear.hu

'Fel a tetejéhez' gomb