Családbarát drag queen show-t akartak rendezni gyerekeknek

Egy kaliforniai iskolában családbarát néven hirdettek Halloween „drag queen” showt-t a gyermekeknek és szüleiknek. Az esemény propagálására az egyik anyuka felháborodva kérte az intézmény vezetőségét, hogy vegyék le a hirdetést, kérjenek bocsánatot és adjanak magyarázatot a történtekre, amelyet az iskolaszék elmulasztott.

Az iskola ellen fellépő édesanya ennek hatására Twitteren tette közzé beszédét, amelyben azt is megemlíti, hogy a gyermekeknek szánt családbarát eseményt egy San Francisco-i nemátalakító műtéteket végző sebészeti központ szponzorálta volna közösen, egy éjszakai melegklubbal együttműködve.

A felháborodott édesanya és elégedetlen szülők sokasága nem tudja mire vélni, hogy felnőtt férfiak vonaglása melltartóban, halhálós harisnyában, nemi szervet alig takarva miként fér bele a „családbarát” fogalmába.

Az édesanya elmondása szerint azért is tette közzé interneten a történteket, hogy ezzel bátorítson más szülőket is az iskolák gyermekekkel szembeni egyre erősödő hiperszexualizálásával kapcsolatban, ugyanis véleménye szerint ez nem egyedi eset szerte az államokban.

A nő azt is elmondta, hogy nem szabad a radikális ideológiák szabályai szerint játszani és azt a nyelvezet és megnevezéseket kell használni, amelyeket már egyszer megtanultunk.

A kerület azóta felülvizsgálta és kiigazította a szórólapok jövőbeli jóváhagyásának eljárásait, valamint levették a szórólapot is.

Gyerekek dobáltak pénzt drag queeneknek, mint egy sztriptíz bárban

Forrás: FoxNews

A címlapkép illusztráció, forrása: unsplash.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre